Lager-/ reservedelsekspedient

Vikariat med henblik på fast job hos Vejstruprød Busimport i Christiansfeld.

 

GENOPSLAG

 

Jobbet:

 

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for vores kunde Vejstruprød Busimport ApS en ny medarbejder til virksomhedens lagerekspedition. Vi søger en frisk og erfaren reservedelsekspedient, som kan tænke sig et job i en virksomhed i stor vækst og i et meget dedikeret team. Et job med muligheder for faglig og personlig udvikling.

 

Af arbejdsfunktioner kan vi nævne følgende:

 

  • Ekspedition af værkstedet
  • Ekspedition over disken til kunder – telefon og mail bestilling
  • Varemodtagelse og forsendelse ind- og udland
  • Varebestilling hos leverandør
  • Ad hoc opgaver

 

Indledningsvis tager jobbet udgangspunkt i et Try and Hire forløb på 12 uger, hvorefter der vil være tale om en fastansættelse for den rette.

 

Du har god praktisk erfaring med ovenstående jobfunktioner fra et reservedelslager eller lignende. Dine sprogkompetencer er ud over det danske sprog i skrift og tale også engelsk og tysk i tale. Hvis du ud over Office pakken også har kendskab til Dracar (it-styreprogram) er det en meget stor fordel.               

 

Vi forventer:

 

Du er en mødestabil, positiv og selvstændig person, som kan lide dit arbejde. Du motiveres af at løse dine opgaver til perfektion, og du vægter godt samarbejde med dine kolleger meget højt.
Du er god til at håndtere mange opgaver ad gangen, og du mister ikke overblikket, når tingene går stærkt. 

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende job med en udfordrende og spændende hverdag i en dynamisk og innovativ virksomhed i udvikling, hvor man værdsætter medarbejdere, som vil tage ansvar og udfordringer.

 

Virksomheden:

 

Se mere på hjemmesiden på www.busimport.dk

 

Al kontakt vedrørende stillingen skal ske til nedenstående nummer og kontakt.

 

Din ansøgning:

 

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os hurtigst muligt. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk.: ”Reservedelsekspedient”. Ved evt. spørgsmål kan du kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00.

Info

Oprettet:
11-09-2017

Job nr.:
4553885

Periode:
Vikariat med henblik på fast job

Ansøgningsfrist:
11-10-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak