Lagermedarbejder til ScanPipe A/S

Har du lyst til at blive en del af et dynamisk team på lageret i ScanPipes nye moderne faciliteter i Odense SV?

Jobbet:

 

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for ScanPipe A/S i Odense SV en lagermedarbejder med tiltrædelse snarest muligt. Der er tale om en fast stilling med forventet opstart pr. 1. august 2018, men vi venter gerne på den rette medarbejder.

 

Dine primære opgaver:

 

  • Plukke varer efter ordresedler
  • Gøre forsendelsen klar til afsendelse
  • Indtaste ordre i ERP system Dynamics NAV
  • Booke direkte i transportørsystem
  • Ad hoc læsning og losning af trailere

 

Du får en høj grad af frihed under ansvar i dagligdagen, hvor du i samarbejde med dine kolleger i teamet skal sikre, at alle opgaver løses på bedste vis. Hos ScanPipe har man altid kunden i fokus, og derfor sørger du for, at kunden får den mest optimale service hver gang.

 

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 9.00-17.00, fredag kl. 9.00-16.30.

 

Vi forventer:

 

Du har en positiv og energisk tilgang til dine opgaver, er indstillet på at lære nyt og bidrage til et godt samarbejde. Du kan være nyuddannet inden for lager og logistik, have nogle års erfaring inden for området eller bare lyst til at prøve noget nyt. Har du erfaring fra byggebranchen eller fra vand og afløbsområdet, er dette en klar fordel.

 

Det er et must, at du har kørekort B og truckcertifikat. Du behøver ikke at have mange års erfaring med truckkørsel, vigtigst er det, at du har gejsten og motivationen til at blive lært op i opgaverne. Du har en god fysik, da jobbet også indebærer manuel håndtering af diverse produkter. Du har flair for IT, herunder Word og Excel. Du taler og læser dansk og kan fremvise en straffeattest.

 

Din profil:

 

Vi forestiller os, at du har en positiv og energisk tilgang til dine omgivelser, er initiativrig og har drive. Du er et ordensmenneske, som altid arbejder struktureret og med stort engagement. Du er serviceminded og trives med kontakt til andre. Som medarbejder og kollega er du loyal og fleksibel og kendt for at være én, man altid kan regne med.

 

Vi tilbyder:

 

En fast stilling i en spændende virksomhed i vækst. På de seneste 10 år er ScanPipe vokset fra at være en mindre spiller i VA branchen til i dag at være landsdækkende med tre afdelinger i henholdsvis Vejle, Odense og Greve samt en svensk afdeling i Malmø. ScanPipe tilbyder dig en arbejdsplads, hvor du får mulighed for at udvikle dig og være en del af en stærk kultur, og hvor kompetencer og ansvarlighed i de menneskelige relationer prioriteres højt.

 

Lønpakken består bl.a. af timeløn på kr. 150.00, pension, feriefridage, fritvalgskonto m.m. ifølge Industriens Overenskomst plus en god sundhedsordning.

 

Din ansøgning:

 

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os snarest muligt. Send en kort ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk.: ”Lagermedarbejder ScanPipe”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Marianne Rishede på 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00. Ansøgningerne behandles løbende, så tøv ikke med din henvendelse.

 

Virksomheden:

 

”ScanPipe A/S er Danmarks største grossist med speciale i VA. Vi blev grundlagt i 1993 og beskæftiger ca. 80 ansatte. Med årene er varesortimentet udvidet og udviklet, og i dag er ScanPipe lagerførende af et komplet program af produkter, indenfor regn og spildevand, til entreprenørbranchen.”

 

Se mere på www.scanpipe.dk

Info

Oprettet:
28-06-2018

Job nr.:
4846729

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
31-07-2018

Kontakt:
Marianne Rishede