Logistikkoordinator

Vikariat med henblik på fast stilling hos Olitec Packaging Solutions i Odense.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for Olitec Packaging Solutions i Odense, en erfaren Logistikkoordinator. Der er tale om et Try and Hire forløb med henblik på fastansættelse i virksomheden. Opstart er hurtigst muligt. Stillingen er på 30 timer pr. uge.

 

Jobbet:  

 

Du bliver en del af en mindre afdeling med 6 engagerede kollegaer. Du får en central rolle med ansvar for koordinering af fragt og transport samt håndtering af diverse logistikopgaver.

 

Opgaver:

 

  • Fragt booking ved transportører
  • Kontakt til leverandører
  • Indhentning af priser
  • Udarbejdelse af indkøbsordrer
  • Disponering
  • Afstemning af fakturaer
  • Opfølgning hos kunder
  • Ad hoc opgaver som telefonpasning m.m.

 

Vi forventer:

 

Du har erfaring fra en lignende stilling, er uddannet speditør, disponent eller har en baggrund inden for transport og logistik. Vi forventer, at du er IT minded og fortrolig med MS Office. Det er en fordel, hvis du har kendskab til ERP systemet Visma, men ikke et krav. Da du har en stor kontaktflade, er det vigtigt, at du taler og skriver dansk og engelsk og kan kommunikere på tværs af alle niveauer i organisationen.

 

Person:

 

Du er en positiv og udadvendt person med et stort engagement og servicegen. Din arbejdsstil er præget af struktur og selvstændighed. Du er naturligvis stærk til at planlægge, tager ansvar for hele processen og er motiveret og selvdreven. Du er vant til at agere professionelt og er stærk i kommunikationen. Som person har du en opsøgende og proaktiv tilgang til opgaver og mennesker omkring dig, og kan navigere i en hektisk og omskiftelig hverdag.

 

Vi tilbyder:

 

Et Try and Hire forløb med henblik på fastansættelse hos Olitec Packaging Solutions. Afdelingen i Odense er placeret i skønne lokaler i et uformelt miljø med frihed under ansvar. Løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for at blive en del af teamet, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Logistikkoordinator”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

Olitec Packaging Solutions producerer plastemballage til alle formål, og er specialister i B-til-B industriel emballage og vores kerneområde er plastemballage med specielle egenskaber. Produktprogrammet omfatter beskyttende emballage med fokus på styrke og holdbarhed under alle vejrforhold, transportemballage i stærkt plastmateriale til såvel engangs- og flergangs anvendelse, miljøteknisk emballage mv.

 

Se mere på www.olitecpackaging.com

 

Info

Oprettet:
27-10-2017

Job nr.:
4664090

Periode:
Vikariat med henblik på fast job

Ansøgningsfrist:
27-11-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak