Marketing Manager med salgserfaring

Fast stilling hos Heka-Dental A/S i Ishøj.

Jobbet:

 

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for Heka-Dental A/S en Marketing Manager med salgserfaring.

 

Som Marketing Manager bliver du en del af en spændende virksomhed i udvikling. Du får ansvar for udvikling af virksomhedens marketing strategi og implementeringen heraf i samarbejde med salgsteamet, på tværs af alle virksomhedens markeder. I samarbejde med Heka-Dentals forhandlere, vil du desuden være salgsansvarlig på udvalgte markeder hvor du oplever den direkte kontakt til markedet i praksis.    

 

Primære opgaver:

 

  • Drive og udarbejde marketingplan for virksomheden
  • Implementere centrale aktiviteter, som giver værdi for de enkelte lande
  • Udføre praktiske marketingopgaver som f.eks. web/hjemmeside/SoMe
  • Udarbejde salgs- og marketingskampagner, markedsundersøgelser m.m.
  • Sikre ajourførte brugervejledninger, der henvender sig til tandlæger, som er slutbrugere af Heka-Dentals udstyr
  • Direkte salgsansvar i enkelte lande, herunder vedligeholde og udvikle samarbejdet med forhandlere
  • Implementere salgsfremstød og kampagner med forhandlerne i diverse lande samt opsøge og udvikle nye forhandlere til at være Heka-Dental partnere

 

Din profil:

 

Som person har du stor passion for dit område. Du motiveres af at iværksætte tiltag, udvikle og positionere dine produkter. Du evner at tænke kreativt og har samtidig en kommerciel og operationel tilgang til dine opgaver. Du bliver en bærende kraft og brænder for at skabe værdifulde relationer til forhandlere og markedet. Din profil er kendetegnet ved, at du har forretningsmæssig intuition, tænker innovativt og arbejder positivt og målrettet med dine opgaver. Det er samtidig vigtigt, at du agerer struktureret og langsigtet med dine strategier og tiltag i samarbejde og overensstemmelse med kollegaer, forhandlere og potentielle partnere.

 

Vi forventer:

 

En profil, der med fundament i salg, har erfaring med at udarbejde marketing planer og udføre de praktiske aktiviteter der skal sikre en konsistent central markedsføring. Du har en relevant kommerciel uddannelse og som minimum nogle års erfaring med relaterede opgaver, f.eks. fra en produktionsvirksomhed med internationalt salg. Du har en baggrund inden for produkt- eller Key Account management, salg eller marketing. Det er en fordel, hvis du har erfaring med salg via forhandlere fra en international stilling og gerne af brancheteknisk karakter. Du er international orienteret og god i skrift og tale på dansk, engelsk og evt. et yderligere sprog - gerne fransk eller spansk. Du er naturligvis vant til at arbejde med IT, gerne med viden inden for HTML/SoMe m.m.

 

Vi tilbyder:

 

Du tilbydes et spændende internationalt orienteret job i en velkonsolideret virksomhed, der er markedsledende inden for units til tandlæger i Skandinavien. Du bliver en del af en familieejet virksomhed, hvor produktion, udvikling og administration foregår fra virksomheden i Ishøj. Der er gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, og du får en central og vigtig rolle i salget og markedsføringen af Heka-Dentals produkter med reference til firmaets direktør. Du bliver en del af en kultur med stor viden og erfaring, hvor man tilpasser design og kvalitet efter kundens krav. Heka-Dental er kendetegnet ved en flad og uformel organisation, der har fokus på gode løsninger, professionelle relationer og et nærværende miljø med selvstændige, engagerede kollegaer. Stillingen er nyoprettet, og indeholder ikke personaleledelse. Du tilbydes gage efter kvalifikationer, bonus, bil, pension og sundhedsordning.

 

Din ansøgning:

 

Hvis du mener, at du matcher stillingen og kan skabe succes for både dig og virksomheden, så hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Marketing Manager”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

Heka Dental A/S har siden 1965 leveret units til tandlæger over det meste af verden og er i dag markedsledende leverandør af units til Skandinavien. Virksomheden er familieejet og har 40 ansatte. Produktion, udvikling og administration foregår i Danmark. For at sikre den enkelte tandlæge den bedst mulige vejledning og information, varetages levering, installation og servicering af et omfangsrigt og veluddannet net af forhandlere i Skandinavien og på flere markeder i Europa. Se mere på www.heka-dental.dk

 

Info

Oprettet:
01-03-2017

Job nr.:
4424111

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
31-03-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak