Produktionsassistent til virksomhed i Odense SØ

Try and hire forløb med henblik på fastansættelse.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for kunde i Odense SØ, en produktionsassistent. Der er tale om et try and hire forløb, hvor du ansættes som vikar med henblik på en fastansættelse i virksomheden. Opstart så hurtigt som muligt, men vi venter gerne på den rette.

 

Jobbet:

 

Som produktionsassistent vil du få et bredt spænd af opgaver inden for planlægning, koordinering og indkøb, og du får en nøglefunktion, hvor du bliver bindeled mellem flere forskellige afdelinger i virksomheden.

 

Opgaver:

 

  • Assistere i forbindelse med produktionsplanlægning
  • Indkøb af hjælpemateriale, som f.eks. værktøj, emballage m.m.
  • Oprettelse, afslutning og efterkalkulation af produktionsordrer
  • Godkendelse af timer i produktionen
  • Koordinering i forbindelse med virksomhedens madordning
  • Planlægning af interne rengøringsopgaver
  • Supportere produktionen ad hoc

 

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 7.00-15.00, fredag kl. 7.00-14.30.

 

Vi forventer:


Din uddannelse er ikke afgørende, men vi forventer, at du har erfaring fra en produktionsvirksomhed, hvor du har udført lignende opgaver inden for planlægning og koordinering. Du har en god fornemmelse for produktions flow og de løbende processer, der foregår fra ordren bliver oprettet, til den er færdigafsluttet. Du har stærke it-kompetencer og erfaring med Office pakken og ERP-systemer, gerne Dynamics AX. Har du kendskab til Shop Floor, er dette en fordel, men intet krav. Du taler og skriver både engelsk og dansk.

 

Din person:

 

Du er energisk, har overblik og kan håndtere mange opgaver på én gang. Du har sans for planlægning og for at prioritere dine opgaver. Da du har en bred kontaktflade både internt og eksternt, har du naturligvis gode kommunikationsevner, og du trives med at være i kontakt med mange forskellige mennesker i din dagligdag. Du er ansvarsfuld og selvkørende og foretrækker frihed under ansvar. Som kollega er du pligtopfyldende og hjælpsom og kendt for dit engagement og din positive indstilling.

 

Vi tilbyder:

 

Et try and hire forløb med henblik på fastansættelse i en spændende produktionsvirksomhed, der er en del af en koncern med 450 ansatte. I produktionen i Odense SØ er strukturen flad og miljøet uformelt og tonen er åben og ligetil.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi meget gerne fra dig snarest. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Produktionsassistent”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage.

Info

Oprettet:
05-10-2018

Job nr.:
4888102

Periode:
Vikariat med henblik på fast job

Ansøgningsfrist:
31-10-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak