Produktionsplanlægger

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for Amayse A/S i Vejle.

Billedresultat for amayse logo

 

Amayse A/S beskæftiger sig med produktion og leverance af 3D skiltning til sportsbegivenheder. Markedet inden for Sport Marketing er i en spændende udvikling, hvor der på den globale scene er et stigende behov for optimal eksponering og synlighed i sportens verden.

 

Jobbet:

 

Vi søger en produktionsplanlægger, der får det overordnede ansvar for opgaverne i afdelingen og samtidig indgår i produktionsteamet bestående af to kollegaer. En del af din dagligdag vil være aktiv deltagelse i selve produktionen med pakning, klargøring til forsendelse, print, håndtering af ruller, syning m.m. Du bliver samtidig bindeled mellem design, salg og produktion og skal i tæt samarbejde med dine kollegaer understøtte forretningen og det ordremæssige flow. Du bliver ansvarlig for at optimerer produktion samt sikre rettidig levering til kunderne. Du vil også blive involveret i intern optimering mellem produktionen i England og Danmark.

 

Dine opgaver:

 

  • Ansvarlig for produktionsplanlægning af indkomne ordrer til print, hvilket koordineres i et tæt samarbejde med teamet i produktionen
  • Sikre optimal styring af ordrer samt produktions flowet vedr. deadlines, opgavespecifikationer m.m.
  • Håndtere den daglige logistik, forsendelse og bookning af fragt
  • Være bindeleddet mellem produktion, design og salgsafdelingen
  • Varetage løbende styring og indkøb af materialer fra leverandører og sikre de bedst mulige samhandelsbetingelser og vilkår hos vores leverandører
  • Aktiv deltagelse i selve produktionen med pakning, klargøring til forsendelse, print, håndtering af ruller, syning m.m.
  • Sammen med resten af teamet i produktionen løbende at sikre en effektiv og kvalitetspræget printproduktion
  • Være involveret og tage ejerskab i forbindelse med udviklingsopgaver på nye produkter
  • Bidrage til optimering og udvikling af metoder, processer, ressourcer m.m.


Vi forventer:

 

Du har en relevant uddannelse inden for grafisk/print produktion, logistik el. lign og med erfaring inden for planlægning, indkøb og logistik - gerne fra branchen. Du har en god drifts- og produktionsforståelse og vil trives i en funktion, der er præget af varierende opgaver, administrative som praktiske. Du indtager en central rolle med ansvar for flere områder, hvor du skal samarbejde og sparre bredt i organisationen. Du er analytisk anlagt og har en rationel, struktureret og konstruktiv tilgang til dine opgaver. Du arbejder proces- og detaljeorienteret på en selvstændig effektiv facon og er ikke bange for at udvikle og tænke i nye og optimale løsninger. Du er IT vant og har med fordel erfaring med Dynamics AX. Det er vigtigt, at du taler og skriver engelsk på forretningsniveau.

 

Personlige kvalifikationer:

 

Som person er du engageret og trives i et kreativt og internationalt miljø, hvor kunden er i fokus og servicen er høj. Du er udadvendt, dynamisk og god til at skabe overblik – selv i en travl hverdag med mange henvendelser og gøremål. Du er som person proaktiv og har en praktisk tilgang, er fysisk robust og deltager i opskæring og manuel håndtering af printruller. Du er god i kommunikationen og kan lide at samarbejde bredt, hvor vi samtidig forventer, at du qua din natur bidrager med et sædvanligt godt humør, som smitter af med god energi til resten af teamet omkring dig.

 

Vi tilbyder:

 

Et alsidigt job i en spændende virksomhed, hvor du får en ansvarsfuld funktion med selvstændige opgaver og med mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt. Du bliver en del af et engageret team og vil få den nødvendige støtte og opbakning fra den øvrige organisation. Du kommer til at referere til den adm. Direktør, og vi tilbyder dig gage efter kvalifikationer og pension.   

 

Ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Vi forventer at afholde samtaler i uge 38, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Produktionsplanlægger” til: rekruttering@vkaren.dk. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

Amayse A/S har hovedkontor og produktion i Vejle samt salgskontorer i både UK og USA. Amayse A/S beskæftiger ca. 30 medarbejdere og er markedsleder inden for 3D eksponeringer til sportsbegivenheder globalt på tværs af en lang række sportsgrene med afsætning til ca. 70 lande. Derudover er Amayse A/S ligeledes en fleksibel print virksomhed som leverer en række printløsninger til kunder i Norden. Se yderligere på www.amayse.com

 

 

 

Info

Oprettet:
08-09-2017

Job nr.:

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
08-10-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak