Produktionsplanlægger til IRD Fuel Cells A/S

Fast stilling i Odense SØ.

 

 

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for IRD Fuel Cells A/S i Odense SØ, en produktionsplanlægger. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

 

IRD Fuel Cells A/S er en højteknologisk virksomhed der er engageret i forskning, udvikling og produktion af brændselscelleteknologi – til glæde for miljøet. Virksomheden er i kraftig vækst og søger derfor en engageret produktionsplanlægger, som kan bidrage med solid erfaring inden for planlægning kombineret med teknisk indsigt og interesse.

 

Jobbet:

 

Som produktionsplanlægger er din fornemste opgave at sikre et konstant overblik over virksomhedens produktions flow, herunder løbende status på produktionstider, indkøb, lagerbeholdning og underleverandører. Du får en særdeles varieret hverdag med en stor kontaktflade internt såvel som eksternt.

 

Opgaver:

 

  • Produktionsplanlægning, herunder daglig koordinering og disponering af produktionsplan
  • Oprettelse, afslutning og efterkalkulation af produktionsordrer i ERP-system Microsoft Dynamics AX
  • Godkendelse af løntimer i produktionen
  • Vedligeholdelse af varekartotek i ERP-system
  • Indkøb, herunder reservedele og service/vedligehold
  • Diverse PTA-opgaver i produktionen
  • Koordinering af intern madordning og rengøring

 

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 7.00-15.00, fredag kl. 7.00-14.30.

 

Vi forventer:


Du har solid erfaring med produktionsplanlægning, en grundlæggende procesforståelse og knowhow omkring produktions flow og indkøb af teknisk karakter. Der er flere indgangsvinkler til denne stilling, du er evt. teknisk uddannet eller har anden relevant baggrund. Det er et krav, at du er rutineret i et eller flere ERP- systemer, og har du erfaring med Microsoft Dynamics Ax/Axapta er dette en klar fordel. Du har erfaring med Office pakken, herunder Excel, og har du kendskab til Shop Floor, er dette en fordel, men intet krav. Du taler og skriver både engelsk og dansk.

 

Din person:

 

Du har drive, er selvkørende og opsøgende. Du indtager gerne en central rolle i optimeringen af planlægningen, og du trives med deadlines, som du altid overholder på trods af, at du konstant arbejder med sideløbende processer. Hos IRD Fuel Cells har man en fri omgangstone og værdsætter samarbejde, hvorfor du er positiv, har humor og et ønske om at løse opgaver og skabe resultater i fællesskab med dine kolleger. Du trives i en udadvendt rolle og kommunikerer godt med både kolleger, samarbejdspartnere og kunder. Derfor kan du arbejde på tværs af organisationen og tale med alle og hele tiden have øje for, hvordan der gennem planlægningen skabes de bedste resultater. 

 

Vi tilbyder:

 

En fast stilling, hvor ikke to dage er ens. IRD Fuel Cells er en spændende produktionsvirksomhed i stor udvikling og en del af en koncern med 450 ansatte. I Odense SØ er man 34 medarbejdere i et uformelt miljø præget af en flad struktur og samarbejde på tværs af alle afdelinger.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi meget gerne fra dig snarest. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Produktionsplanlægger”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marianne Rishede på 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

At IRD Fuel Cells, we are devoted to the research, development, and production of fuel cell components. Developing top-quality fuel cells requires many years of experience and knowledge, as well as the expertise of a variety of specialists.

 

We have been in the business since 1996, and our highly skilled team comprises people with many different backgrounds – and since the beginning we have been striving for the same goal: To develop and ensure a sustainable future. 
 


We have a vision of being acknowledged as the leading supplier of unlimited energy solutions of the future, by offering tailor-made strategic components with focus on lowering the total cost of energy.

 

Se mere på www.irdfuelcells.com

Info

Oprettet:
29-01-2019

Job nr.:
4937610

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
28-02-2019

Kontakt:
Marianne Rishede