Receptionist til international virksomhed

Barselsvikariat i Søndersø området.

 

 

 

Til international kunde i Søndersø området søger vi en receptionist til et barselsvikariat.

 

Varigheden er ca. 1 år med start den 1. november 2016 og frem til 1. februar 2018.

 


Arbejdsopgaver:


Håndtering af alle indgående telefonopkald til virksomheden og modtagelse af husets gæster.

Du varetager samtidig mindre administrative ad-hoc opgaver, herunder bogføring af rejseudlæg, udskrivning af kreditorbilag samt assistance på forefaldende opgaver. 

 

Vi forventer:

 

Det er et must, at du har erfaring som receptionist, gerne fra en international virksomhed.

Koncernsproget er engelsk, hvorfor det er vigtigt, at du behersker dansk, engelsk samt evt. tysk. Du har gode kommunikationsevner og et godt overblik. Du har erfaring med lettere regnskabsopgaver.  
 


Personlige kvalifikationer:

 

Du er udadvendt, smilende og engageret i dine opgaver. Du er præsentabel og imødekommende og vil få kontakt til mange mennesker internt som eksternt. Du arbejder struktureret og er fleksibel.

 


Vi tilbyder:

 

Du bliver en del af en spændende virksomhed og kommer til at indgå i et mindre team, hvor du dagligt samarbejder med andre kolleger i huset. Der er tale om en alsidig og udadvendt stilling, hvor du er virksomhedens ansigt udadtil.

 

Derudover vil du tillige have meget kontakt med virksomhedens egne medarbejdere. Vikariatet er på 37 timer/ugen, med en arbejdstid mandag-tirsdag kl. 8.00-16.00 og onsdag-torsdag kl. 8.00-16.30, fredag kl. 8.00-14.30.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send et cv og en kort ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Receptionist”. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Info

Oprettet:
14-10-2016

Job nr.:
4308792

Periode:
Barselsvikariat

Ansøgningsfrist:
28-10-2016

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak