Receptionist til virksomhed i Søndersø området

Fast stilling.

 

 

 

Til international kunde i Søndersø området søger VKAREN.DK - REKRUTTERING en receptionist. Der er tale om en fast stilling med opstart hurtigst muligt.

 

Jobbet:


Håndtering af alle indgående telefonopkald til virksomheden og modtagelse af husets gæster.
Du varetager samtidig mindre administrative ad-hoc opgaver, herunder bogføring af rejseudlæg, udskrivning af kreditorbilag samt assistance på forefaldende opgaver. 

 

Vi forventer:


Det er et must, at du har erfaring som receptionist, gerne fra en international produktionsvirksomhed. Koncernsproget er engelsk, hvorfor det er vigtigt, at du behersker dansk, engelsk samt evt. tysk. Du har gode kommunikationsevner og et godt overblik. Du har erfaring med lettere regnskabsopgaver. Du har erfaring med et eller flere ERP systemer, gerne Navision eller XAL samt Office pakken.


Din person:


Du er udadvendt, smilende og engageret i dine opgaver. Du er serviceminded, præsentabel og imødekommende og trives med kontakt til mange mennesker internt som eksternt. Du arbejder struktureret og er fleksibel.


Vi tilbyder:

 

Du bliver en del af en spændende virksomhed og kommer til at indgå i et mindre team, hvor du dagligt samarbejder med andre kolleger i huset. Der er tale om en alsidig og udadvendt stilling, hvor du er virksomhedens ansigt udadtil. Derudover vil du tillige have meget kontakt med virksomhedens egne medarbejdere. Stillingen er på 37 timer/ugen, med en arbejdstid mandag-tirsdag kl. 8.00-16.00, onsdag-torsdag kl. 8.00-16.30, fredag kl. 8.00-14.30.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send et cv og en kort ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Receptionist”. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Info

Oprettet:
09-10-2017

Job nr.:
4644828

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
20-10-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak