Regnskabsassistent til Padborg

Længerevarende vikariat.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for kunde i Padborg, en vikar til regnskabsafdelingen. Der er tale om et vikariat på ca. 6 måneder med gode muligheder for forlængelse. Stillingen er på 30 timer pr. uge. Opstart snarest muligt.

 

Jobbet:

 

Du indgår i et engageret team på 9 personer i administrationen og skal assistere med følgende opgaver:

 

  • Håndtering af kreditorfakturaer
  • Afstemninger
  • Assistere med debitoropgaver
  • Håndtering af bilag
  • Øvrige ad hoc-opgaver som arkivering m.m.

 

Der er mulighed for fleksible arbejdstider, hvor de 30 timer både kan fordeles over 4 og 5 dage om ugen.

 

Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og gerne et par års erfaring.  Du har en regnskabsfaglig god forståelse og er engageret i dit fag. Du har et godt kendskab til Office pakken, herunder Excel. Virksomheden arbejder i et helt specielt it-system, som du naturligvis får oplæring i. Vi forventer, at du behersker dansk og tysk i skrift og tale. Har du erfaring fra transportbranchen, er dette en fordel, men intet krav.

 

Din person:

 

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du kan arbejde selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Som person trives du i et uformelt og åbent miljø.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende længerevarende vikariat med fleksible arbejdstider i en virksomhed, som er en del af en stor tysk koncern. På kontoret i Padborg bliver du en del af en arbejdsplads, der er præget af samarbejde og godt kollegaskab.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsassistent Padborg”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marianne Rishede på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Info

Oprettet:
06-12-2018

Job nr.:
4884615

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
06-01-2019

Kontakt:
Marianne Rishede