Regnskabsassistent til Trekantområdet

Længerevarende vikariat.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde i Trekantområdet, en erfaren regnskabsassistent. Som udgangspunkt er der tale om et vikariat på ca. 6 måneders varighed, men da virksomheden har travlt, er der gode muligheder for forlængelse.

 

Opgaver:

 

  • Daglig bogføring af debitorer og kreditorer
  • Bogføre og håndtere omkostningsfaktura og rejseafregninger
  • Varetage periodiseringer og afstemninger til månedsafslutning
  • Betalinger
  • Moms
  • Indberetning til skat
  • Øvrige ad hoc opgaver

 

Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og god erfaring, gerne fra en større virksomhed. Du er brænder for at arbejde med regnskab og er engageret i dit fag. Vi forventer, at du har erfaring med at arbejde i Navision eller et lignende ERP system, og du har et godt kendskab til Excel. Du behersker engelsk skriftligt og mundtligt.

 

Din person:

 

Du er struktureret og detaljeorienteret, og du arbejder præcist og målrettet. Du er fleksibel, samarbejdsorienteret og imødekommende. Som person er du positiv og empatisk og bidrager med personlig og faglig interesse i dine omgivelser.     

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder et længerevarende vikariat, hvor du får rig mulighed for at bruge dine kompetencer inden for regnskab. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er et godt arbejdsmiljø og hvor faglighed og gode kundeforløb er omdrejningspunktet.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsassistent Trekantområdet”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Info

Oprettet:
11-05-2018

Job nr.:
4822602

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
11-06-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak