Regnskabsassistent til lønbogholderi i Padborg

Rekruttering til fast stilling.

Vi søger for Frøslev Træ en Regnskabsassistent.

   
Du bliver en del af et engageret regnskabsteam i en solid og vækstorienteret virksomhed. Du får ansvar for håndtering af løn til timelønnede og kommer til at indgå i de fleste regnskabsmæssige funktioner som bogholderi, fakturabehandling m.m. Du får en alsidig stilling og en bred kontaktflade.

 

Jobbet:

 

De primære daglige arbejdsopgaver vil være:

 

 • Lønbehandling af ca. 50 timelønnede
 • Håndtering af løn- og personalerelaterede opgaver, sundhedsforsikring, diverse indberetninger etc.
 • Deltage i daglig debitering og kreditering
 • Arbejde med ind- og udbetaling samt udligninger
 • Håndtering af faktura i Indscan samt kontrol heraf
 • Opfølgning og analyse af aktiviteter
 • Ad hoc opgaver

 

Derudover vil du blive inddraget i arbejdet med at optimere og beskrive de daglige arbejdsgange.

 

Vi forventer:


Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse eller nogle års erfaring fra en lignende stilling og gerne fra en grossist eller produktionsvirksomhed. Du har grundlæggende en god regnskabsforståelse og er vant til at håndtere løn. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Navision NAV eller andet ERP system samt en god erfaring med MS Office, herunder særligt Excel. Der anvendes Bluegarden til lønadministration, men det er ikke et krav, at du har erfaring heri. Du skal kunne begå dig på dansk i skrift og tale, og du er samtalevant på tysk.  

 

Af personlige egenskaber lægger vi vægt på følgende:

 

 • Du er åben, social og udadvendt med et naturligt drive
 • Ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og engageret i dit arbejde
 • Du kan arbejde i teams, men også selvstændigt
 • Da du har en bred kontaktflade, er det vigtigt, at du er imødekommende og serviceminded
 • Trives i en travl hverdag med en åben og fri tone
 • Forandringsparat og fleksibel i forhold til processer og systemer
 • I stand til at overholde deadlines og samtidig være proaktiv og initiativrig

 

Vi tilbyder:

 

En spændende stilling i en vækstorienteret virksomhed. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og du bliver en del af et professionelt og målrettet team. Vi vægter, at du er omstillingsparat og trives i et positivt og uformelt miljø, hvor du selv er med til at præge dine opgaver og fremtiden.    

 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for lønbehandling og regnskab, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsassistent til lønbogholderi”.  Vores mål er at besætte stillingen snarest og gerne inden for de nærmeste uger. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

Frøslev Træ A/S i Padborg er specialister inden for imprægneret træ, træprofiler samt hegn og tilbyder Danmarks største udvalg med flere end 400 forskellige FT profiler. De har egen produktion og får råvarer fra hele Europa, herunder nære samarbejdspartnere i Litauen og Polen. Der produceres gerne specialopgaver med skræddersyet design og udformning.

 

Frøslev Træ er en moderne koncern med internationalt islæt. Det er virksomhedens intention at være på forkant med udviklingen og medvirke til en fortsat fremgang og udbredelse af byggeri med træ. De beskæftiger knap 100 engagerede medarbejdere og regnes for at være blandt landets største grossister og producenter i træbranchen.

 

Alle profiler udføres i bl.a. fyr, gran, lærk, eg eller douglas og har mange anvendelsesmuligheder, fx beklædningsbrædder, terrassebrædder, sternbrædder og træhusbjælker. Frøslev Træ tilbyder kvalitet fra inderst til yderst i forarbejdningen og er naturligvis både FSC® og PEFC-certificerede. Læs mere på www.froeslev.dk

 

 

Info

Oprettet:
03-05-2016

Job nr.:
4187042

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
03-06-2016

Kontakt:
Malene Sjeerback