Regnskabsassistent til virksomhed i Odense


VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde i Odense, en erfaren regnskabsassistent til ansættelse med det samme. Der er tale om et try and hire forløb, et vikariat med henblik på fastansættelse.

 

Jobbet:

 

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for regnskab og bogholderi, herunder bogføring, håndtering af tilgodehavender/inkasso, betalinger samt opgaver relateret til årlig revision.

 

Primære opgaver og ansvarsområder:

 

  • Daglige posteringer i ERP-system (Mamut), i databaser og ved Epay
  • Besvare telefonopkald og e-mails fra kunder og kolleger
  • Håndtering af tilmeldinger fra kunder 
  • Vedligeholdelse og ajourføring af system
  • Håndtering af returpost, adresseændringer m.v.
  • Fakturering af webordrer
  • Rapportering af balancer til koncern
  • Varetage Mastercard administration

 

Øvrige opgaver på uge- og månedsbasis: Sikre ajourføring af tilgodehavender og opdatere debitorer. Sende faktura og oprettelse af inkasso og konkurssager. Bogføring af kreditorer i ERP-system (Mamut) og oprettelse af betalinger fra banksystemer. Du har ansvar for håndtering af kreditnota, forberedelse af afstemninger m.v. til revisorer samt generelt besvare spørgsmål fra revisorer. 

 

Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og god erfaring, gerne fra en større og international virksomhed. Du brænder for at arbejde med regnskab og er engageret i dit fag. Vi forventer, at du har erfaring med at arbejde i et eller flere ERP-systemer og har et godt kendskab til MS Office pakken. Du behersker engelsk i skrift og tale.  

 

Din person:

 

Du er struktureret og detaljeorienteret, og du arbejder præcist og målrettet. Du er fleksibel, samarbejdsorienteret og imødekommende. Som person er du positiv og empatisk og bidrager med personlig og faglig interesse i dine omgivelser.     

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse, hvor du får rig mulighed for at bruge dine kompetencer inden for regnskab. Du bliver en del af en international arbejdsplads, hvor der er et åbent og sundt arbejdsmiljø med en kunde- og team orienteret stemning. 

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Vi forventer at afholde samtaler løbende og senest den 27.-28. sep. 18. Send en kort ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsassistent Odense”.  Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Info

Oprettet:
21-09-2018

Job nr.:
4881682

Periode:
Vikariat med henblik på fast job

Ansøgningsfrist:
01-10-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak