Regnskabsassistent til virksomhed i Odense

Længerevarende vikariat.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde i Odense, en regnskabsassistent. Der er tale om et længerevarende vikariat på ca. 6 måneders varighed med opstart hurtigst muligt. Som udgangspunkt er stillingen på fuld tid, men evt. deltid vil også være muligt. Har du planlagt sommerferie, vil virksomheden forsøge at imødekomme dette.

 

Jobbet:

 

Du bliver en del af et engageret team på 4 medarbejdere, der håndterer regnskabet for virksomheden samt et datterselskab.

 

Primære opgaver:

 

  • Bogføring af ind- og udbetalinger
  • Afstemninger ifm. måned afslutning
  • Ordrebekræftelse i ERP system
  • Fakturering
  • Bogføring af købs- og omkostningsbilag
  • Debitoropfølgning
  • Assistere ved månedsafslutning

 

Vi forventer:

 

Du har en relevant uddannelse og baggrund inden for regnskab/økonomi og erfaring med ovennævnte opgaver. Du har naturligvis styr på debet og kredit og i det hele taget brænder du for at arbejde med tal. Det er et krav, at du har erfaring med et ERP system, gerne Navision samt Office pakken, herunder Excel. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en større virksomhed med et internationalt miljø.

 

Din person:

 

Du er meget hands on og god til at arbejde selvstændigt. Samtidig er du en troværdig teamplayer, der trives i et dynamisk miljø, hvor du vil få stor frihed under ansvar. Du er proaktiv og dedikeret og god til at overholde deadlines og følge opgaverne til dørs. Du er positiv og udadvendt, og kan lide en hverdag i en spændende organisation med fart over feltet.

 

Vi tilbyder:

 

Et længerevarende vikariat i en spændende virksomhed blandt medarbejdere, der sætter pris på selvstændige arbejdsopgaver, men også at samarbejde med hinanden. Du får rig mulighed for at udvikle og udfordre dine evner inden for regnskab i et uformelt miljø, der er præget af gensidig respekt og godt kollegaskab.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsassistent Odense”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Info

Oprettet:
05-06-2018

Job nr.:
4835396

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
20-07-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak