Regnskabsassistent

Vikariat hos GEA i Skanderborg.

Vi søger for GEA en Regnskabsassistent til Finance.

 

Du bliver en del af en større Økonomi- og regnskabsafdeling i Skanderborg, hvor du i samarbejde med dine kollegaer skal varetage bogholderiet. Der er tale om et vikariat på ca. 4 mdr. med start så hurtigt som muligt.

 

Opgaver:

De primære arbejdsopgaver:

 

  • Varetage betalinger
  • Bogføre rejseafregninger
  • Daglig bogføring af debitorer og kreditorer
  • Bogføre bilag til mellemregninger og håndtere omkostningsfakturaer
  • Varetage interne opgørelser og rapportering vedr. søsterselskaber
  • Udarbejde tabeller, herunder pivot i Excel
  • Ad hoc opgaver

 

Derudover vil du blive inddraget i arbejdet med at skulle oplære nye kollegaer og videregive viden i forbindelse med outsourcing processer.  

 

Vi forventer:

Vi forestiller os, at du har et par års erfaring fra en lignende stilling og gerne fra en større international virksomhed. Du har en faglig god forståelse og er engageret i dit fag. Vi forventer, at du har erfaring med Excel, herunder pivottabeller og gerne XAL eller et andet ERP system. Det er vigtigt, at du taler og skriver engelsk og dansk.
 


Din person:

Du er positiv, stabil og kan tilpasse dig i GEA kulturen. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du arbejder selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende.  

 

Vi tilbyder:

Et spændende vikariat i en international virksomhed. Du bliver en del af et professionelt og målrettet team, med flere nationaliteter og et godt samarbejde. Da afdelingen skal outsources, vil du varetage en del af oplæringen og overleveringen til dine udenlandske kollegaer.  

 

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsassistent til GEA”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

GEA er en af verdens største leverandører af teknologi til fødevareindustrien og til en bred vifte af procesindustrier. Som en international teknologigruppe fokuserer GEA på at være førende inden for procesteknologi og komponenter samt service til sofistikerede produktionsprocesser.

 

I 2014 omsatte GEA for mere end € 4.5 milliarder, hvoraf mere end 70 % kom fra fødevaresektoren, som er en langsigtet vækstsektor. GEA beskæftiger omkring 18.000 mennesker på verdensbasis, fordelt på forretningsområderne Equipment og Solutions samt Service.

 

GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland.

Info

Oprettet:
02-05-2016

Job nr.:
4185367

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
29-05-2016

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak