Regnskabsassistenter

Vikariater på Fyn.

Vi søger for flere af vores kunder på Fyn, dygtige og erfarne regnskabsassistenter. Der er tale om kortere og længerevarende vikariater, ofte med gode muligheder for efterfølgende ansættelser.

 

Opgaver:

 

  • Daglig bogføring af debitorer og kreditorer
  • Bogføre og håndtere omkostningsfaktura og rejseafregninger
  • Varetage periodiseringer og afstemninger til månedsafslutning
  • Opgørelse af konti
  • Udarbejde interne opgørelser, rapporter og tabeller
  • Øvrige ad hoc opgaver vil forekomme

 

Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og gerne et par års erfaring.  Du har en regnskabsfaglig god forståelse og er engageret i dit fag. Vi forventer, at du har erfaring med at arbejde i Navision eller lignende systemer, du har et grundigt kendskab til Excel, herunder Pivottabeller. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med et eller flere lønsystemer.

 

Din person:

 

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du arbejder selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Som person er du empatisk og bidrager med personlig og faglig interesse i dine omgivelser.     

 

Vi tilbyder:

 

Spændende vikariater i virksomheder, som er kendt for at levere høj kvalitet og unikke løsninger. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er et godt arbejdsmiljø og hvor faglighed og gode kundeforløb er omdrejningspunktet.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsassistent”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Info

Oprettet:
13-03-2017

Job nr.:
4437890

Periode:
Vikariater

Ansøgningsfrist:
13-04-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak