Regnskabsmedarbejder til virksomhed i Odense

Vikariat.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for kunde i Odense, en erfaren regnskabsmedarbejder. Der er som udgangspunkt tale om et vikariat på 3-4 måneders varighed. Opstart hurtigst muligt.

 

Jobbet:

 

Du skal selvstændigt varetage bogholderiet for flere selskaber.

 

Opgaver:

 

  • Daglig bogholderi af debitorer og kreditorer
  • Gennemføre betalinger og registreringer
  • Opfølgning på debitorer
  • Afstemning af balance og udarbejdelse af månedsregnskab
  • Klargøring af materiale til revision

 

Vi forventer:

 

Du er regnskabsuddannet og har erfaring med håndtering af større og mindre selskaber fra A-Z.  Du har en regnskabsfaglig god forståelse og er engageret i dit fag. Vi forventer, at du har solid erfaring med Excel og kendskab til et eller flere ERP-systemer, gerne Navision.

 

Din person:

 

Som person er du systematisk og har en analytisk og resultatorienteret tilgang til opgaverne. Du arbejder struktureret og selvstændigt og formår at holde mange bolde i luften samtidig. Det er naturligt for dig at tage ejerskab for egne opgaver, men du er samtidig samarbejdsminded og imødekommende. Som kollega er du positiv og hjælpsom.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende og udfordrende vikariat i en travl virksomhed. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er et godt arbejdsmiljø og hvor høj faglighed er i fokus.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsmedarbejder Odense”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marianne Rishede på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Info

Oprettet:
13-12-2018

Job nr.:
4918265

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
15-01-2019

Kontakt:
Marianne Rishede