Regnskabsmedarbejder til virksomhed på Vestfyn

1 - 1½ års vikariat.

VKAREN.DK søger for kunde på Vestfyn, en erfaren regnskabsmedarbejder. Der er tale om et vikariat af 1-1½ års varighed. Opstart hurtigst muligt.

 

Jobbet:

 

Du skal selvstændigt varetage bogholderiet for flere selskaber.

 

Opgaver:

 

  • Daglig bogholderi af debitorer og kreditorer
  • Gennemføre betalinger og registreringer
  • Opfølgning på debitorer
  • Afstemning af balance og udarbejdelse af månedsregnskab
  • Klargøring af materiale til revision

 

Vi forventer:

 

Du er regnskabsuddannet og har erfaring med håndtering af større og mindre selskaber fra A-Z.  Du har en regnskabsfaglig god forståelse og er engageret i dit fag. Vi forventer, at du har solid erfaring med Excel og kendskab til et eller flere ERP systemer, gerne Navision. Du behersker engelsk i skrift og tale.

 

Din person:

 

Som person er du systematisk og har en analytisk og resultatorienteret tilgang til opgaverne. Du arbejder struktureret og selvstændigt og formår at holde mange bolde i luften samtidig. Det er naturligt for dig at tage ejerskab for egne opgaver, men du er samtidig samarbejdsminded og imødekommende. Som kollega er du positiv og hjælpsom.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende og udfordrende vikariat i en travl virksomhed. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er et godt arbejdsmiljø og hvor høj faglighed er i fokus.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsmedarbejder”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Info

Oprettet:
01-11-2017

Job nr.:
4668637

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
01-12-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak