Robotoperatør

Fast stilling hos JBI A/S i Kværndrup.

 

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for JBI A/S, en robotoperatør til en svejserobot

 

Jobbet:

 

For vores kunde JBI A/S, søger vi en dygtig robotoperatør til en fast stilling på daghold med opstart hurtigst muligt.

 

Opgaven:

 

Du vil få et stort ansvar, da du foruden den daglige produktion også skal stå for programmeringen og indkøringen af nye emner og i stor grad have medindflydelse på udformningen af nye fiksturer mm.

 

Vi forventer:

 

Vi forventer, at du har god teknisk indsigt og forståelse for faget, og du er gerne faglært. Endvidere forventes følgende faglige kompetencer:

 

  • Erfaring med betjening, omstilling, programmering og indkøring
  • Optimering - ift. svejsetyper, tider og processerne som helhed
  • Kvalitetssikring og kvalitetskontrol
  • Inddragelse ift. nye robotemner og kunder

 

Personlige kompetencer:

 

Vi forventer, du er samarbejdsvillig og loyal i teamet og ikke bange for nye udfordringer. Som person er du engageret og pligtopfyldende, bidrager med en positiv indstilling og er respektfuld for andre mennesker. Du kan arbejde selvstændigt og er løsningsorienteret. Det ligger dig naturligt at indgå i et miljø med en uformel og humørfyldt omgangstone.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder en fast stilling med gode vilkår, løn efter kvalifikationer og ikke mindst et alsidigt job i en spændende og ambitiøs virksomhed i stor udvikling, hvor du udfordres og får mulighed for at udfolde dig.

 

Din ansøgning:

 

Har du erfaring med betjening og programmering af svejserobotter, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Al henvendelse skal ske til VKAREN.DK. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Robotoperatør”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Annette Carlsen på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Vi venter dog gerne på den rette person.

 

Virksomheden:

 

JBI A/S er underleverandør inden for aluminium og stål til bl.a. vindmølleindustrien, landbruget og byggeriet. Vi er pt. 17 ansatte og omsætter for omkring 30 mio. kr. årligt. Virksomheden fik i 2016 ny ejer, der har klare vækstambitioner for virksomheden. JBI A/S er beliggende på Glasmestervej 6, 5772 Kværndrup. Se mere om JBI A/S på hjemmesiden, som opdateres i uge 42 www.JBIAS.dk

Info

Oprettet:
11-10-2017

Job nr.:
4647553

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
11-11-2017

Kontakt:
Annette Carlsen