Rustfast svejser

Fast stilling hos Kurt Jensen Maskinfabrik i Otterup.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for Kurt Jensen Maskinfabrik A/S i Otterup, en rustfast svejser til en fast stilling. Du bliver en del af en stærk organisation, der har specialiseret sig i fremstilling af rørføringer til vand, varme, fødevarer og miljøsektoren. Virksomheden har travlt og søger derfor en ny svejser til teamet.

 

Jobbet:

 

Opgaverne vil primært være inden for rustfast svejs, herunder rørsvejsning og svejs med baggas, 2-3 mm.

 

Arbejdet foregår i virksomheden, men montageopgaver ude af huset kan forekomme enkelte dage om året.

 

Vi forventer:

 

Vi forventer, at du har erfaring med følgende:

 

  • Rustfast svejs
  • Rørsvejs
  • Svejs med baggas
  • Montagearbejde

 

Vi ser gerne, at du kan fremvise gyldige certifikater, dette er dog ikke et krav.

 

Person:

 

  • Du kan arbejde selvstændigt og er kvalitetsbevidst
  • Du er fleksibel og mødestabil
  • Du er engageret og har stor interesse i dit fag
  • Du er positiv og har et godt humør

 

Vi tilbyder:


En spændende stilling i en velrenommeret virksomhed med sunde grundværdier, stolte håndværkstraditioner og fokus på kvalitet og kompetencer. Du bliver en del af et uhøjtideligt miljø med en familiær omgangstone i en virksomhed med 15 ansatte.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Rustfast svejser KJM”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marianne Rishede på 70 15 20 10, alle hverdage. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

 

Virksomheden:

Kurt Jensen Maskinfabrik A/S er en 100% dansk ejet maskinfabrik, der har eksisteret siden 1954. Gennem tiden har de opbygget stort speciale indenfor fremstilling af rør, røroptræk, bejdsning af rustfast stål, montageprojekter og service projekter i Danmark. Kunderne er typisk rådgivende ingeniørfirmaer indenfor vand- og miljøsektoren og det primære forretningsområde er rettet mod vandværker, rensningsanlæg, kraftvarmeværker og fødevareindustrien. I 2014 blev virksomheden certificeret efter: DS/EN 1090-1 til EXC1, EXC2 og EXC3. Se mere på www.kjmas.dk

 

 

Info

Oprettet:
20-01-2017

Job nr.:
4386301

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
20-02-2017

Kontakt:
Marianne Rishede