Rustfaste klejnsmede søges til Nordfyn

Faste stillinger i Søndersø området.

Jobbet:

 

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for kunde i Søndersø området erfarne rustfaste klejnsmede.

 

Du kommer til at indgå i et montørteam, der arbejder med større procesanlæg til fødevareindustrien. Der monteres både større og mindre emner. Der arbejdes primært i rustfrit stål, men svejseopgaver i sort stål forekommer også. Der er ikke krav til specifikke svejsecertifikater.

 

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med rustfast, TIG og evt. CO2.

 

Der er mulighed for at arbejde på både dag- aften- og nathold.

 

Din profil:

 

Vi forestiller os, at du har en relevant baggrund som f.eks. rustfast klejnsmed eller god praktisk erfaring med ovennævnte opgaver. Der er ikke krav til nogen uddannelse, men det er vigtigt, at du har erfaring med at læse og forstå tekniske tegninger.

 

Vi forventer:

 

Som person er du glad og positiv med en kvalitetsbevidst og fleksibel holdning til dine omgivelser og opgaver. Du tager ansvar, er motiveret og arbejder struktureret. Du har en høj arbejdsmoral og et stort engagement.

 

Vi tilbyder:

 

Fastansættelse i en international virksomhed.

 

Din ansøgning:

 

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os hurtigst muligt. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Klejnsmede Nordfyn”. Der vil løbende blive afholdt samtaler. Ved evt. spørgsmål, kan du henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70152010 alle hverdage kl. 9.00-16.00.

Info

Oprettet:
29-08-2017

Job nr.:

Periode:
Vikariater

Ansøgningsfrist:
29-10-2017

Kontakt:
Annette Carlsen