Salgssupport

Fast stilling hos GEA i Skanderborg.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for GEA Solutions en salgssupport. Du bliver en del af et større globalt team og kommer til at arbejde tværfagligt og organisatorisk, med base i Skanderborg.

 

Jobbet:

 

Som salgssupport indgår du i et team af 5 medarbejdere, og din opgave er at supportere flere sælgere og projektledere med følgende opgaver:

 

  • Tilbudsarbejde
  • Indkøb og leverandørkontakt
  • Korrekturlæsning
  • Mødereferater
  • Præsentationer
  • Assistere i Service Sale med reservedelsbestillinger
  • Diverse ad hoc opgaver, f.eks. opdatering af intranet m.m.

 

Din profil og kompetencer:

 

Vi forestiller os, at du har en relevant kommerciel baggrund eller et par års erfaring fra en lignende support- eller administrativ funktion. Det er klart en fordel, hvis du har erfaring fra en større projektorienteret virksomhed. Du er stærk til IT, herunder MS Office pakken. Har du erfaring med XAL og har du arbejdet med flowdiagrammer, er dette en fordel. Din kontaktflade er international, så vi ser gerne, at du behersker engelsk i skrift og tale.

 

Da du kommer til at arbejde med mange interne og eksterne samarbejdspartnere, er kommunikation og service nøgleord, ligesom vi forventer, at du har en kommerciel indstilling. Som person er du udadvendt, positiv og opsøgende af natur, kan lide at samarbejde og har et godt humør. Det er vigtigt, at du er struktureret og analytisk i din tilgang til dine opgaver og evner at have et godt overblik i forhold til arbejdsgange og flowet i diverse processer. Du har en god teknisk forståelse og har ikke problemer med at læse tegninger eller lidt mere komplekse vejledninger.

 

Vi tilbyder:

 

En spændende og bred stilling med mulighed for forskelligartede opgaver, i en stor og international virksomhed. Du bliver en del af et engageret team på tværs af flere lande og får base i Skanderborg på GEAs hovedkontor. Du vil få gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, og du bliver en del af en videns virksomhed, der er kendetegnet ved at have højt til loftet og store ambitioner matchet af vedvarende gode resultater.

 

Gage efter kvalifikationer samt pension.

 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og brænder du for at blive en del af GEA, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Salgssupport til GEA Solutions”. Vores mål er at besætte stillingen

snarest og gerne inden for de nærmeste uger. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:
 

GEA er en af verdens førende leverandører af procesteknologi. Vi leverer anlæg og hele proceslinjer til fødevare- og bryggeriindustrien, samt til landbrug og til den farmaceutiske og kemiske industri.

 

GEA har ca. 17.500 ansatte verden over og omsatte i 2015 for mere end 4,5 milliarder Euro.
GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland. I Danmark er GEA repræsenteret i Søborg, Svendborg, Skanderborg, Slagelse og Ullerslev. I alt er vi ca. 1.000 ansatte i GEA Danmark.

 

Info

Oprettet:
10-01-2017

Job nr.:
4376096

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
10-02-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak