Salgssupport til DCT A/S

Spændende fast stilling i Vejle.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for DCT A/S i Vejle en salgssupport til en fast stilling. Du bliver en del af et dedikeret salgsteam på 5 engagerede medarbejdere.

 

Jobbet:

 

DCT A/S er en førende grossist af udstyr og reservedele til campingvogne og autocampere. Som salgssupport får du en bred og alsidig stilling med stor variation af interne salgsopgaver, herunder:

 

  • Behandling af ordrer pr. telefon, web eller mail
  • Kontakt og opfølgning ved speditører
  • Udarbejdelse af tilbud
  • Udfærdigelse af eksportdokumentation
  • Faktureringsansvarlig
  • Deltage ad-hoc med diverse opgaver

 

Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har en relevant kommerciel baggrund og erfaring fra en lignende support- eller administrativ funktion, gerne fra en grossistvirksomhed. Du har en bred kontaktflade i både ind- og udland, hvorfor du er stærk i kommunikationen og behersker engelsk, tysk eller måske et eller flere skandinaviske sprog. Dette er dog ikke et krav. Du har flair for IT, er rutineret i MS Office pakken og har gerne erfaring med Navision NAV. Du har sans for tal, en god logisk forståelse og trives med forskellige opgaver på samme tid.  

 

Din person:

 

Du er imødekommende og kundeminded og du har en god fornemmelse for ordre flowet. Da du kommer til at arbejde med mange interne og eksterne samarbejdspartnere, er kommunikation, service og hjælpsomhed nøgleord. Du arbejder omhyggeligt og struktureret og med smil på læben. Du sætter en ære i altid at efterlade en positiv oplevelse hos dem, du servicerer hos DCT A/S.

 

Vi tilbyder:

 

En spændende og bred fuldtidsstilling. Du bliver en del af et engageret og målrettet team i en afdeling, der er præget af stabilitet og faglig professionel tilgang til opgaverne. Du får en stor berøringsflade og gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Hos DCT er miljøet uformelt og kendetegnet ved samarbejde og godt kollegaskab. Løn efter kvalifikationer.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Salgssupport DCT”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage. Vi indkalder løbende til samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Al henvendelse skal ske til VKAREN.DK.

 

Virksomheden:

 

DCT Vejle A/S har branchens største udvalg af campingtilbehør samt reservedele og leverer til campister i Norge, Sverige og Danmark.

 

Se mere på www.dct-vejle.dk

 

 

Info

Oprettet:
08-01-2018

Job nr.:
4732138

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
08-02-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak