Salgssupport til LILLY A/S

Spændende stilling i Customer Service.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for LILLY A/S i Vejle en salgssupport til Customer Service.

 

Opstart er snarest muligt. Der er tale om et Try and Hire forløb med henblik på fastansættelse. For den rette kan en fastansættelse blive aktuelt med det samme.  

 

Jobbet:

 

Som salgssupport i Customer Service har du en central rolle, hvor du er først på telefonen. Din primære opgave er at servicere, vejlede og assistere forespørgsler fra kollegaer, forretninger og de mange forhandlere i Europa.  

 

Dine arbejdsopgaver:

 

  • Salgsbackup og håndtering af forespørgsler
  • Varetage ordrebehandling på baggrund af filer fra butikkerne samt fra webshoppen og i POS (post online service)
  • Ajourføre og ordne varebestilling og returvarer
  • Håndtere salg fra egne butikker og webshop
  • Mailkorrespondance på dansk, tysk og engelsk
  • Via web gennemføre betalinger, når varen er leveret
  • First line support på POS løsning, herunder løse kassedifference, bestillinger, labels, optællingslister m.m.
  • Varetage den daglige IC bogføring, salgsfaktura og kreditnotaer

 

Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har en relevant kommerciel baggrund og erfaring fra en lignende kundeservice funktion, gerne med en baggrund fra detail eller produktionsvirksomhed, hvor du har en god fornemmelse for forretnings flowet. Du er struktureret og har et stort overblik, er selvkørende og trives med at have en selvstændig rolle. Det forventes, at du er i stand til selv at træffe beslutninger omkring dine opgaver. Du er IT vant og har gerne erfaring med Navision, Dynamic web samt Office pakken. Din kontaktflade er international, hvorfor du er rutineret i engelsk og særligt tysk i både skrift og tale.

 

Din person:

 

Da du kommer til at arbejde med mange interne og eksterne samarbejdspartnere, er kommunikation, service og hjælpsomhed nøgleord. Vi forventer, at du er imødekommende, professionel og omstillingsparat, og at du til enhver tid efterlader en positiv og behagelig oplevelse for dem, du servicerer hos Lilly A/S. Som person er du ligeledes opsøgende af natur og trives med at samarbejde på mange niveauer.

 

Vi tilbyder:

 

Et Try and Hire forløb eller en fastansættelse for den rette person. Du får en spændende og selvstændig stilling i en veldreven og spændende virksomhed, hvor du i høj grad er med til at præge din hverdag. Miljøet er uformelt og præget af en tæt fælles team ånd.  

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Salgssupport LILLY”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage kl. 9.00-16.00.

 

Info

Oprettet:
17-08-2017

Job nr.:
4587091

Periode:
Vikariat med henblik på fast job

Ansøgningsfrist:
17-09-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak