Servicekoordinator til kundeservice

Fast stilling hos KEN Hygiene Systems A/S i Brobyværk.

Søger du en afvekslende hverdag med en stor kontaktflade, hvor du i samspil med gode kolleger er med til at gøre en forskel for kunderne?

 

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for KEN Hygiene Systems A/S i Brobyværk, en Servicekoordinator til kundeservice. Der tale om en fast stilling med opstart hurtigst muligt.

 

 

 

Jobbet:  

 

KEN A/S vækster og serviceafdelingen har travlt, hvorfor vi søger en ny engageret og robust medarbejder til afdelingens team på 5 koordinatorer, der alle brænder for det, de laver.

 

Som koordinator får du ansvar for dit eget specifikke område/distrikt af ca. 10 udekørende teknikere der varetager montage og service på KEN A/S´produkter. Du vil få et tæt samarbejde med resten af teamet, driftschefen og Teknisk Support Afdeling.

 

Opgaver:

 

  • Telefonisk kundeservice og koordinering af teknikere og opgaver
  • Ordrebehandling i ERP-system, så ordrerne er synlige for teknikerne i marken
  • Lettere teknisk support, hvis sagen kan løses med kunden over telefonen
  • Tilbudsgivning og opfølgning
  • Ad hoc administrative opgaver
  • Deltage i vagtordning hver 8. uge aften og weekend

 

Korrespondance på engelsk med kunder og samarbejdspartnere vil også forekomme.

 

Vi forventer:

 

Du har en administrativ baggrund og erfaring fra en lignende udadvendt koordinator eller kundeservicefunktion, hvor du har været bindeled mellem kunder og kolleger. Det er en klar fordel, hvis du har teknisk indsigt og evt. tegningsforståelse, gerne fra en tidligere stilling, hvor du har samarbejdet med teknikere. Gode kommunikationsevner er et must, og vi forventer, at du er stærk i planlægning, koordinering og prioritering af opgaver. Du arbejder struktureret, kan håndtere mange opgaver på én gang og er løsningsorienteret. Du er vant til at arbejde med it og har kendskab til et eller flere ERP-systemer. Du taler og skriver engelsk og gerne tysk.

 

Person:

 

Du trives i en travl hverdag, hvor du i samarbejde med dine kolleger får serviceret kunderne rundt i landet. Du elsker at være på telefonen, er engageret og har et højt service- og energiniveau, der smitter positivt af på dine omgivelser. Du motiveres af at skabe overblik, får opgaverne til at lykkes og har en kvik, opmuntrende og robust facon.  

 

Vi tilbyder:

 

En spændende og alsidig stilling i en international orienteret virksomhed med en af Danmarks bedste serviceorganisationer. Du indgår i et åbent og humoristisk miljø med frihed og råderum, hvor man ser frem til, at du byder ind med dit engagement og positive personlighed. Du får en grundig oplæring i både opgaver og produkter af dine kolleger i teamet og af firmaets teknikere. Løn efter kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning samt kantineordning.

 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for at blive en del af teamet, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Servicekoordinator KEN”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

KEN HYGIENE SYSTEMS A/S er en innovativ virksomhed med over 75 års erfaring inden for udvikling, produktion, salg og servicering af desinficerende opvaskemaskiner, bækkenvaskere og laboratorieopvaskemaskiner samt opvaskemaskiner til storkøkkener og fødevareindustrien. Vi tilbyder et bredt program af standardløsninger og udvikler specialløsninger til individuelle formål.

 

KEN indtager i dag en ledende position på det skandinaviske marked og har egne salgsselskaber i Sverige og Norge. Størstedelen af produktionen afsættes til vore eksportmarkeder gennem et vidtforgrenet forhandlernet, og ud over samhandel med en række europæiske markeder eksporterer KEN til flere mellemøstlige lande samt til oversøiske markeder som Japan og Australien.

 

Se mere om KEN Hygiene Systems A/S på www.ken.dk

 

Info

Oprettet:
29-08-2018

Job nr.:
4870852

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
29-09-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak