Tekniker til MENY kaffe i Odense

Fast stilling til ansættelse hurtigst muligt.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for MENY kaffe i Odense en tekniker til ansættelse hurtigst muligt. Der er tale om en fast fuldtidsstilling. Vi forventer, at tiltrædelse sker snarest muligt.

 

Meny Kaffe Odense

Jobbet:

 

MENY kaffe er landsdækkende leverandør af kaffeautomater, kaffemaskiner, vandkølere, vareautomater m.m. Afdelingen i Odense har travlt, hvorfor vi søger en tekniker, der primært skal varetage udekørende serviceopgaver, som:

 

  • Fejlsøgning, reparation, vedligeholdelse og renovering af kaffeautomater og kaffemaskiner samt andre elektroniske maskiner
  • Montering, programmering og vejledning ved opstilling af automater hos kunderne

 

Du får stillet en varebil til rådighed og kører altid ud fra firmaadressen i Odense. Geografisk kører du ud til kunder på hele Fyn. Der vil også være forskellige serviceopgaver på værkstedet. Du starter dagen med at planlægge ruter i fællesskab med dine kolleger, og du kører ude ca. 80 % af tiden.

 

Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund, evt. branchekendskab og erfaring med serviceopgaver på automater og lignende. En anden indgangsvinkel kan være en baggrund som elektriker, servicemontør eller reparatør. Du har flair for it, da nogle opgaver kan bestå af software, der skal installeres i automaterne samt indtastning af diverse data. Da du bliver MENY kaffes ansigt udadtil, er det vigtigt, at du er tillidsvækkende og har en behagelig og serviceminded fremtoning. Det ligger dig naturligt at servicere kunderne og f.eks. tilbyde service eller tilbehør. Du har en god fysik, da tunge løft kan forekomme, når automaterne håndteres.

 

Din person:

 

Du er udadvendt og har smil på læben, og du trives i en stilling, hvor du kan give noget af dig selv og hjælpe kunderne til en positiv oplevelse hver gang. Du er en menneskekender, der kan tale med alle typer af folk og du sætter en ære i at efterlade en tilfreds kunde, når du har været på besøg. Du er rolig, omstillingsparat og god til at prioritere dine opgaver, da dine arbejdsdage kan være hektiske og uforudsigelige. Som kollega er du hjælpsom, loyal og god til at samarbejde og kendt for dit engagement og gode humør.

 

Vi tilbyder:

 

En fast stilling, hvor du planlægger dine egne opgaver og arbejder selvstændigt med frihed under ansvar. Hos MENY kaffes afdeling i Odense er tonen åben og humoristisk, miljøet er uformelt og præget af en tæt fælles ånd og en kultur, hvor medarbejderne inddrages i opgaverne og sparrer med hinanden. Løn efter kvalifikationer.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Tekniker MENY”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage. Vi indkalder til samtaler nu i slutningen af uge 37, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Al henvendelse skal ske til VKAREN.DK.

 

Virksomheden:

 

Hos MENY kaffe sætter vi en stor ære i at levere en ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder – store som små. Kaffe har altid været vores speciale, men for at imødekomme vores kunders behov for en lettere hverdag, har vi igennem de sidste 10 år udvidet vores sortiment til også at omfatte et bredt udvalg indenfor søde sager, te og andre varme drikke samt tilbehør og kolde drikke, maskinløsninger af forskellig art, engangsartikler, alt til borddækning, hygiejneartikler og rengøringsartikler. Vores produktsortiment omfatter i dag over 2.500 varenumre, hvor kvaliteten altid er i højsædet, hvad enten der er tale om vores kaffe og te, maskinløsninger, rengøringsartikler eller serviceniveau. Med vores 16 forhandlere, fordelt i hele Danmark, vil du altid opleve at du har vores forhandlere tæt på.

 

Se mere på www.menykaffe.dk

 

Info

Oprettet:
10-09-2018

Job nr.:
4876100

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
20-09-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak