Tekniker til konstruktion

Længerevarende vikariat i Odense.

Jobbet:

 

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde i Odense en tekniker til konstruktion. Som udgangspunkt er der tale om et vikariat på 4-6 måneder, men virksomheden forudser stor travlhed fremadrettet. Du bliver en del af et teknisk team, som i samarbejde med værkstedet skal konstruere løsninger i 3D Inventor. Produktkvalitet og –funktionalitet er i højsæde, med fokus på kundens input og behov.

 

Opgaver:

 

  • Konstruktion i 3D Inventor
  • Udarbejdelse af styklister
  • Indkøb af komponenter
  • Oprettelse af varer i system

 

Uanset opgave får du et tæt samarbejde med underleverandører og sparring med engagerede kolleger i PTA, produktion, indkøb og salg.

 

Vi forventer:

 

Du har erfaring med at arbejde i 3D, gerne Inventor eller tilsvarende. Vi forventer, at du har erfaring fra en lignende stilling og en relevant uddannelse som teknisk designer, produktionsteknolog, industritekniker, maskintekniker eller lignende. Du har gerne kendskab til rustfri tyndplade og laserskæring, og det er en fordel, hvis har en hands-on teknisk forståelse.  

 

Personlige kvalifikationer: 

 

Du er teknisk interesseret, og du arbejder selvstændigt, struktureret og kvalitetsbevidst. Du trives i et hektisk og uformelt miljø, er omstillingsparat og positiv. Du arbejder målrettet, kan tænke kreativt og har en proaktiv tilgang til opgaver og deadlines. Du har gode kommunikative evner og kan lide samspillet med kunder og kolleger.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende vikariat, hvor du bliver en del af et professionelt team med dygtige fagfolk i en udviklingsorienteret virksomhed. Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og bliver en del afp en arbejdsplads, hvor trivsel og et godt arbejdsmiljø er højt på dagsordenen.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Tekniker til konstruktion”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10, alle hverdage. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

 

Info

Oprettet:
31-05-2018

Job nr.:
4833347

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
30-06-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak