Tekniker til konstruktion

Vikariater.

Jobbet:

 

Da flere af vores samarbejdspartnere på Fyn og i Trekantområdet har travlt, søger VKAREN.DK – REKRUTTERING teknikere til konstruktionsopgaver. Der er som udgangspunkt tale om vikariater af 3-6 måneders varighed. Dine opgaver vil primært være baseret på udarbejdelse af teknisk dokumentation og konstruktion i 3D. Du vil have en bred berøringsflade og teknisk sparring internt samt eksternt.

 

Opgaver:

 

  • Konstruktion i 3D
  • Udarbejdelse af styklister
  • Indkøb af komponenter
  • Løbende ajourføring i system og øvrige ad hoc-opgaver

 

Vi forventer:

 

Du har nogle års erfaring med lignende, en relevant uddannelse som teknisk designer, produktionsteknolog, industritekniker, maskintekniker eller lignende. Du har grundlæggende en god forståelse for konstruktion og har selvstændigt arbejdet med dokumentation ud fra kundespecifikke løsninger. Du har erfaring med at arbejde i 3D, gerne Inventor eller lignende.

 

Personlige kvalifikationer: 

 

Som person er du motiveret og brænder for det, du laver. Du trives i et hektisk og uformelt miljø, er omstillingsparat og positiv. Du arbejder målrettet, kan tænke kreativt og har en proaktiv tilgang til opgaver og deadlines. Det er vigtigt, at du er team orienteret og går efter den bedste løsning i samarbejde med kunden og dine kollegaer. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og kvalitetsbevidst og overholder deadlines.

 

Vi tilbyder:

 

Spændende vikariater, hvor du bliver en del af professionelle team med dygtige fagfolk i virksomheder, hvor du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt. Løn efter kvalifikationer.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i et vikariat som dette, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Tekniker til konstruktion”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marianne Rishede på 70 15 20 10, alle hverdage.

Info

Oprettet:
12-12-2018

Job nr.:

Periode:
Vikariater

Ansøgningsfrist:
15-01-2019

Kontakt:
Marianne Rishede