Teknisk Salgskonsulent

Fast stilling hos EUROmilling a/s i Tølløse.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde EUROmilling a/s, en teknisk orienteret Salgskonsulent til salg af maskiner og anlæg. (GENOPSLAG)

 

Jobbet:

 

Du bliver en del af en spændende virksomhed i udvikling og får ansvar for at videreudvikle og udvide samarbejdet med virksomhedens nøglekunder. Herunder vil du primært være teknisk sparringspartner og bindeled mellem kunden og EUROmilling a/s, se kundens behov i større perspektiv og samarbejde omkring den optimale løsning. Du varetager forespørgsler, prisberegninger og tilbud samt deltager i kontraktfasen. Opgaver forbundet med webside samt øvrige ad-hoc kan forekomme.

 

Dine opgaver retter sig primært mod eksisterende kunder og det er vigtigt, at du vedligeholder og opbygger langsigtede relationer. Du skal ligeledes gennemføre salgsaktiviteter til potentielle kunder via opsøgende salg, deltagelse i relevante udstillinger, messer m.m. og dermed åbne for nye forretningsmuligheder.

 

Din profil:

 

Som person er du relation skabende, dynamisk og engageret. Du skal kunne agere i en virksomhed i vækst og udvikling, hvor der stilles store krav til selvstændighed og evnen til at løse mangfoldige opgaver. Du er tillidsvækkende, detalje- og løsningsorienteret og har en bred berøringsflade. Det er afgørende, at du er god til opfølgning, stærk til at kommunikere, opsøger viden og arbejder struktureret. Du har lyst til at skabe mersalg og har et naturligt drive og interesse i at nå nye mål og gode resultater i samarbejde med dine kolleger og kunder.

 

Vi forventer:

 

Du har erfaring med teknisk salg/support, Key Account Management eller en lignende funktion fra en relateret branche, gerne kombineret med en teknisk eller kommerciel uddannelse. Du motiveres af at skabe gode tekniske løsninger, er stærk i tilbudsfasen og kan kommunikere i skrift og tale på engelsk og meget gerne tysk. Du kan begå dig på mange organisatoriske niveauer og har erfaring med at have mange aktiviteter i gang på én gang. Du er vant til at arbejde med IT og gerne Navision. Rejsedage kan forekomme af og til og vil, i takt med dine salgsaktiviteter, øges på sigt. Det vil være en fordel, hvis du har bopæl i Roskilde området, idet du møder ind på virksomheden hver dag. 


Vi tilbyder:


Du tilbydes et spændende job i en velkonsolideret virksomhed med gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Du bliver en del af en kultur med stor viden og erfaring inden for formaling, blanding, transport- og doseringsudstyr til en lang række industrier. EUROmilling a/s er kendetegnet ved en flad og uformel organisation med ca. 25 ansatte, hvor der er fokus på kvalitetsløsninger, udvikling, innovation og kunderelationer. Du skal være med til at gøre en forskel og præge din egen hverdag og fremtidige udvikling. Du tilbydes gage efter kvalifikationer.

 

Din ansøgning:

 

Hvis du mener, at du har det, der skal til for at skabe succes for både dig og virksomheden, så hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Teknisk salgskonsulent”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

EUROmilling a/s er etableret i 1994 og har siden da været leverandør af hammermøller, foder-og fødevareblandere samt transport- og doseringsudstyr til industrien og landbruget. I dag er 80% af produkterne til industrien. Vi leverer både enkelt maskiner og større procesanlæg som udføres i både rustfrit stål og malet stål. Vores primære kunder er større virksomheder i Danmark og internationalt. Se mere på www.euromilling.dk

Info

Oprettet:
07-06-2017

Job nr.:
4405021

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
07-08-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak