Teknisk Support

Vikariat hos GEA i Søborg.

Vi søger for GEA en koordinator til Teknisk Support, Dairy & Drying.
Du bliver en del af service teamet i Søborg og tiltrædelse er snarest muligt.
Der er tale om en midlertidig ansættelse på 6 måneder på funktionærlignende vilkår. For den rette kandidat er der gode muligheder for fastansættelse.

 

Jobbet:

 

Som koordinator er din overordnede funktion at varetage koordinering og indsamling af reservedelsdokumentationen til GEA´s anlæg, der installeres over hele verden. Der er hovedsageligt tale om kontakt til interne selskaber, projektledere, m.m., men kontakt til leverandører og GEA kontorer i udlandet kan også forekomme.

 

Dine primære opgaver er indhentning og administration af teknisk dokumentation fra ERP system, leverandører og kollegaer. Herunder indsamling af tilbud, udvælgelse af varer og ajourføring af styklister samt beregning af priser. Din opgave vil bestå i at administrere al ovenstående dokumentation, primært i Excel, således, at der kan udarbejdes et større reservedelstilbud og serviceforslag til GEA's kunder i hele verden. Du vil få en koordinerende rolle og arbejde tæt sammen med projektlederne for at sikre, at tilbuddene udarbejdes korrekt og rettidigt.


Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har et par års erfaring fra en lignende stilling og gerne fra en international virksomhed, hvor du har opnået indsigt i flere organisatoriske procedurer og kulturer. Du har en god kommerciel forståelse og er engageret i dit fag. Det er en fordel, hvis du har teknisk flair og er vant til at begå dig inden for teknisk dokumentation eller udarbejdelse af tilbud på tekniske komponenter. Vi forventer, at du er stærk til IT, primært Excel og har erfaring med et ERP system, gerne Axapta. Det er vigtigt, at du taler og skriver engelsk og dansk.

 

Din person:

 

Du er serviceminded og brænder for at sikre kvalitet og give kunderne den bedste betjening. Du har gode kommunikative evner og er god til at aflæse dine kunders forventninger og behov. Du er et udpræget ordensmenneske, som arbejder omhyggeligt og struktureret med fokus på detaljen samt har et godt overblik. Du opsøger gerne selvstændigt dine opgaver og trives med en koordinerende rolle, hvor du hele tiden sørger for et konstant og optimalt flow af dine opgaver. Du er fleksibel, og yder altid en ekstra indsats i travle perioder.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende vikariat i en international virksomhed. Du bliver en del af et professionelt og målrettet team, med flere nationaliteter og et godt samarbejde.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Teknisk Support til GEA”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10, alle hverdage. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

 

Virksomheden:

 

GEA er en af verdens førende leverandører af procesteknologi. Vi leverer anlæg og hele proceslinjer til fødevare- og bryggeriindustrien, samt til landbrug og til den farmaceutiske og kemiske industri. GEA har ca. 18.000 ansatte verden over. I Danmark er GEA repræsenteret i Søborg, Svendborg, Skanderborg, Slagelse og Ullerslev. I alt er vi ca. 1.000 ansatte i GEA Danmark. GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland.

 

Info

Oprettet:
08-11-2016

Job nr.:
4326653

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
08-12-2016

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak