Teknisk Support

Barselsvikariat hos Næsby Maskinfabrik A/S.

Vi søger for Næsby Maskinfabrik A/S, en medarbejder til Sales og Engineering. 

 

Jobbet:

 

Der er tale om et barselsvikariat med opstart i starten af august måned.

 

Din primære funktion vil være at fungere som backup for afdelingens faste medarbejdere.

 

Dine arbejdsopgaver:

 

  • Ordremodtagelse
  • Kundekontakt, herunder vejledning
  • Hjælp til konstruktioner
  • Nykonstruktion
  • Produktionsforberedelse
  • Projektstyring af mindre opgaver

 

Vi forventer:

 

Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling og en teknisk baggrund. Du har evt. en uddannelse som teknisk designer, produktions teknolog, ingeniør eller lignende. Det er klart en fordel, hvis du har brancheerfaring, gerne fra en ordreproducerende industri. Det er vigtigt, at du forstår at samarbejde med produktionen og dermed sikre at alle deadlines overholdes i den bedst mulige kvalitet. Du trives i et hektisk miljø og motiveres af at skulle løse flere opgaver på samme tid. Du er stærk til IT og behersker flydende dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt.

 

Vi tilbyder:


Et spændende barselsvikariat i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor du får gode muligheder for at forme din hverdag og opgaver.  Du bliver en del af et professionelt team i et uformelt miljø, hvor positivitet og nye initiativer værdsættes. Du kommer til at referere til den adm. direktør. Vi tilbyder dig gage efter kvalifikationer samt pension.
 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Teknisk Support”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10, alle hverdage. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

 

Virksomheden:

 

”Næsby Maskinfabrik A/S er en familieejet virksomhed, som siden 1999 har oparbejdet stor erfaring inden for pladebearbejdning af stål og aluminium. Det er en naturlig del af vores virksomhedskultur at være en seriøs og stabil underleverandør, som skaber størst mulig værdi for vores kunder. Vi stræber efter at levere en høj og ensartet kvalitet til den ønskede leveringstid.


At vi er familieejet betyder, at ejerne er med i den daglige drift af virksomheden, og at der ikke
er langt fra beslutning til handling. Det vigtigste for os er, at vores kunder oplever os som en betroet samarbejdspartner. Flere af vores kunder har vi således haft et tæt samarbejde med siden
virksomhedens start”.

Info

Oprettet:
29-06-2016

Job nr.:
4231692

Periode:
Barselsvikariat

Ansøgningsfrist:
29-07-2016

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak