Teknisk medarbejder til konstruktion og projektstyring

Fast stilling hos Kurt Jensen Maskinfabrik A/S.

Vi søger for Kurt Jensen Maskinfabrik A/S, en medarbejder til en fast stilling. Du bliver en del af en stærk organisation, der har specialiseret sig i fremstilling af rørføringer til vand, varme, fødevarer og miljøsektoren.

 

Jobbet:

 

På baggrund af dokumentation, tegninger og skitser fra kunden eller egne opmålinger, beregner du tilbud. Herunder bliver din primære opgave konstruktion og produktionsmodning i form af tegninger til produktionen i 3D og til laserskæring i 2D/3D. Du skal ligeledes varetage forberedelse af ordrer, styklister samt indkøb af komponenter, varer og materiale. Sideløbende vil du have ansvar for opstart af montageprojekter på sitet i samarbejde med montører og underleverandører. Dette indebærer bl.a. deltagelse i bygge- og sikkerhedsmøder under idriftsættelse og aflevering af projektet. Sekundært vil du i samarbejde med ledelsen indgå i koordinering af tilbudsgivning, herunder også udbudsmateriale samt opsøge mulighed for salg ved eksisterende og nye kunder og deltage på fagmesser.  

 

Vi forventer:

 

Vi ser gerne, at du som minimum har et par års erfaring fra en lignende stilling og branche. Du har en relevant teknisk uddannelse, gerne kombineret med en håndværksmæssig baggrund. Du er IT vant og kan arbejde i 3D, gerne Inventor og har kendskab til ERP systemer og Microsoft Office. Du har en god forståelse for disciplinerne inden for produktionsmodning, kan arbejde selvstændigt med konstruktion af specifikke løsninger og har kendskab til tilbudsberegning.

 

Person:

 

Du er typen, der trives med bredde i dine opgaver, er selvdreven og motiveres af at have flere projekter ad gangen. Du har overblik, kan lide at samarbejde og er udadvendt og positiv af natur. Det er vigtigt, at du har fokus på at udvikle den bedste løsning for den enkelte kunde, og at du arbejder målrettet og er engageret. Du har humor og er god til at kommunikere og inddrage andre.

 

Vi tilbyder:


En spændende stilling i en velrenommeret virksomhed med sunde grundværdier, stolte håndværkstraditioner og fokus på kvalitet og kompetencer. Du bliver en del af et uhøjtideligt miljø med en familiær omgangstone i en virksomhed med 15 ansatte. Du tilbydes en spændende og varieret stilling, hvor du får gode muligheder for selv at forme din hverdag og fremtid. Vi tilbyder dig gage efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring. Der stilles bærbar pc og mobil til rådighed.  

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Teknisk medarbejder til KJM”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10, alle hverdage. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

 

Virksomheden:

 

Kurt Jensen Maskinfabrik A/S er en 100% dansk ejet maskinfabrik, der har eksisteret siden 1954. Gennem tiden har de opbygget stort speciale indenfor fremstilling af rør, røroptræk, bejdsning af rustfast stål, montageprojekter og service projekter i Danmark. Kunderne er typisk rådgivende ingeniørfirmaer indenfor vand- og miljøsektoren og det primære forretningsområde er rettet mod vandværker, rensningsanlæg, kraftvarmeværker og fødevareindustrien. I 2014 blev virksomheden certificeret efter: DS/EN 1090-1 til EXC1, EXC2 og EXC3. Se mere på www.kjmas.dk

 

 

Info

Oprettet:
16-12-2016

Job nr.:
4328083

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
26-01-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak