Teknisk salgs- og servicekoordinator

Vikariat på ca. 8 måneder hos GEA Process Engineering A/S i Søborg.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for GEA Process Engineering A/S i Søborg, en teknisk salgs- og servicekoordinator.

 

Jobbet:

 

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for GEA Process Engineering A/S en salgskoordinator med teknisk flair til Teknisk Service Support Food. Du bliver en del af en international ingeniørkoncern, som arbejder med højteknologiske løsninger og udstyr inden for fødevareproduktion. Der er tale om et vikariat på ca. 8 måneder med gode muligheder for forlængelse. Opstart hurtigst muligt.

 

Som salgskoordinator skal du supportere GEAs samarbejdspartnere og kunder i den tekniske serviceafdeling, hvor du håndterer reservedele og komponenter, som anvendes inden for produktion af kaffe og the.

 

Primære opgaver:

 

  • Udarbejde reservedelslister
  • Indhente information omkring de forskellige dele, gennemløbstid, mænger m.m.
  • Supportere Teknisk Service med indhentning af information
  • Arbejde med P&I diagrammer
  • Registrering af nye varenumre i PDM-system
  • Assistere med kundeservice i forbindelse med reservedelstilbud og indkøbsordrer, herunder skriftlig korrespondance

 

Din profil og kompetencer:

 

Du har en administrativ baggrund og gerne erfaring fra en lignende stilling, hvor du har håndteret dokumentation af teknisk karakter. Din uddannelse er ikke afgørende, men er du uddannet teknisk designer eller lignende, kan dette være en fordel i forbindelse med den overordnede produktforståelse. Du har gode IT-kundskaber, og er rutineret i MS Office pakken, og det er en fordel, hvis du har kendskab til Axapta. Vi ser gerne, at du har erfaring med Bluestar PLM, Autodesk Vault eller lignende systemer, men dette er intet krav. Din kontaktflade er international, hvorfor det er et krav, at du som minimum taler og skriver engelsk og dansk.

 

Det er vigtigt, at du er proaktiv og tager ejerskab over dine opgaver, som du følger helt til dørs hver gang. Du har et stort overblik, er forandringsparat og trives bedst med at arbejde med sideløbende processer på samme tid. Som person er du udadvendt, positiv og opsøgende af natur, kan lide at samarbejde og har et godt humør. Da du kommer til at arbejde med mange interne og eksterne samarbejdspartnere, er kommunikation og service nøgleord, ligesom vi forventer, at du brænder for at sikre kvalitet og give kunderne den bedste betjening.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende længerevarende vikariat med gode muligheder for forlængelse. Du bliver en del af en international virksomhed og et professionelt team på kontoret i Søborg, der arbejder på tværs af flere lande. Du vil få gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, og du bliver en del af en videns virksomhed, der er kendetegnet ved at have højt til loftet og store ambitioner matchet med vedvarende gode resultater. Gage efter kvalifikationer.

 

Ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send din ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Teknisk salgs- og servicekoordinator”. Ansøgningerne bliver behandlet løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

GEA er en af verdens førende leverandører af procesteknologi. Vi leverer anlæg og hele proceslinjer til fødevare- og bryggeriindustrien, samt til landbrug og til den farmaceutiske og kemiske industri.

 

GEA har ca. 18.000 ansatte verden over fordelt på mere end 50 lande, og omsatte i 2017 for mere end 4,6 milliarder Euro. GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland. I Danmark er GEA repræsenteret i Søborg, Svendborg, Skanderborg, Slagelse og Ullerslev. I alt er der ca. 1.000 ansatte i GEA Danmark.

 

Den danske salgs- og serviceorganisation har hovedkontor i Skanderborg. Kontoret i Skanderborg projekterer og leverer desuden GEA procesløsninger til fremstilling af flydende produkter. Kontoret i Søborg er hovedsæde for GEA Niro tørringsteknologi.

Info

Oprettet:
25-02-2019

Job nr.:
4950546

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
25-03-2019

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak