Værkfører til Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Fast stilling i Fredericia.

Jobbet:

 

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for kunde Volvo Entreprenørmaskiner A/S i Fredericia en erfaren værkfører til en fast stilling.

 

Du bliver en del af et værkfører team på 7 mand fordelt på 2 mand i team vest samt 2 mand i team øst. Du og din kollega i team vest deler ansvaret for 20 udekørende serviceteknikere fra afdelingen i Fredericia. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af kundeservice og ordrehåndtering per telefon samt planlægning af servicebesøg for dine medarbejdere. Herudover vil der forekomme øvrige opgaver som fakturering m.m. Din stilling indebærer således en meget høj grad af kundekontakt og en dagligdag, hvor telefon og mail er dit primære værktøj. Under arbejdsopgaver hører også MU samtaler og ansvaret for værkstedsmøder.

 

Vi forventer:

 

Du har flere års dokumenteret ledelseserfaring fra en stilling som værkfører og brænder for at lede og fordele samt bidrage til vækst og nyskabelse. Du har god erfaring med kundekontakt og forstår at præge dine medarbejdere således, at kunderne altid får den bedste oplevelse. Du har pondus og gennemslagskraft og er en problemknuser. Det er en stor fordel, hvis du har kendskab til entreprenør- eller maskinbranchen.

 

Din person:

 

Du har engagement og et drive, der smitter af på dine omgivelser. Du er god til at kommunikere og kan tale med alle typer af mennesker, kunder såvel som medarbejdere og kolleger. Som person er du positiv, handlekraftig og robust med en målrettet og struktureret tilgang til løsning af dine opgaver. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Det er en fordel, hvis du er vant til at arbejde med elektronisk kalenderstyring og er IT minded.

 

Vi tilbyder:

 

En spændende lederstilling med stort indhold og frihed under ansvar. Du bliver en del af en professionel og veletableret virksomhed, hvor strukturen er flad og omgangstonen er ligefrem. Du vil få en god oplæring af dine værkførere i teamet samt af virksomhedens teknikere i forhold til produktkendskab. Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 7.00-16.00, fredag 7.00-15.00. Arbejdstiden er varierende. Hver 4. uge deltager du i en vagtordning, hvor du også har vagttelefon aften og nat. Der følger en kompensation herfor i den efterfølgende uge. Der kan forekomme enkelte kundearrangementer i weekends.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og har det din interesse, hører vi gerne fra dig snarest. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Værkfører Fredericia”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage. 

Info

Oprettet:
25-11-2016

Job nr.:
4341108

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
20-01-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak