Rengøringsassistenter til skolerengøring

Vikariater i Odense Kommune

For Odense Kommune søger VKAREN.DK selvstændige og erfarne rengøringsassistenter til skolerengøring. Der er tale om både længerevarende vikariater samt afløsning af få dages varighed. Opstart er hurtigst muligt.

 

Jobbet:

 

Arbejdssteder vil være på skoler og uddannelsessteder i Odense Kommune. Opgaverne vil være rengøring af kontorer, klasselokaler, gangarealer, køkkenområder, toiletter m.m.

 

Arbejdstiden ligger mandag til fredag. Mødetidspunktet kan variere, men ligger i dagtimerne. Dog skal du være indstillet på, at vagterne ofte starter allerede fra kl. 05.00.

 

Vi forventer:

 

Du har gerne erfaring med rengøring, hvor du har gjort rent privat såvel som i virksomheder. Har du erfaring med skolerengøring og brugen af maskiner til gulvvask m.m., vil dette klart være en fordel.

 

Det er vigtigt, at du taler og forstår dansk, og at du kan fremvise en straffeattest.

 

Din person:

 

Som person er du omhyggelig og arbejder struktureret. Du kan lide at gøre rent og sætter en ære i at efterlade dine omgivelser, så der aldrig kan sættes en finger på dit arbejde. Du har et positivt og imødekommende væsen, og du trives med at arbejde alene og har det bedst med at stå tidligt op om morgenen.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i et vikariat som dette, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt. Send en ansøgning og dit cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Rengøring Odense Kommune”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Louisa Schroderus på telefon 70 15 20 10 alle hverdage kl. 9.00-16.00.

Info

Oprettet:
20-03-2019

Job nr.:
4889432

Periode:
Vikariater

Ansøgningsfrist:
27-05-2019

Kontakt:
Louisa Schroderus

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login