Reparations- og vedligeholdelsesmedarbejder

Try and hire forløb i spændende virksomhed nær Holsted/Kolding.

VKAREN.DK søger for kunde en reparations- og vedligeholdelsesmedarbejder

 

Jobbet:

 

Vi tilbyder et job i en spændende virksomhed beliggende mellem Holsted og Kolding. Der er tale om et try & hire forløb, hvor du starter som vikar i ca. 3 mdr. med henblik på en fastansættelse i virksomheden. Arbejdet er på fast daghold.

 

Som reparations- og vedligeholdelsesmedarbejder får du en alsidig hverdag med varierende arbejdsopgaver, hvor du kan bruge din faglige og tekniske viden, og hvor du sikrer løbende reparation og vedligehold af maskinerne.

 

Primære opgaver:

 

  • Reparation og renovering af maskiner og udstyr, herunder arbejde med hydraulik, svejsning, fræsning, drejning og elektronik
  • Selvstændig prioritering af opgavernes rækkefølge
  • Ad hoc-opgaver

 

Vi forventer:

 

Du har en erhvervsfaglig uddannelse som f.eks. traktormekaniker, mekaniker eller lignende. Det er et krav til stillingen, at du har god praktisk erfaring med ovenstående opgaver og arbejde. Vi forventer desuden, at du har gode IT-kundskaber samt en logisk tankegang og interesse for teknik og mekanik.

 

Din person:

 

Som person er du engageret og bidrager med en respektfuld og positiv indstilling. Særlig vigtigt er det, at du agerer serviceminded, også når der er mange bolde i luften. Du kan arbejde selvstændigt, er løsningsorienteret samt god til at samarbejde. Det ligger dig naturligt at tage ansvar samtidig med, at du er nytænkende og omstillingsparat, når dette kræves.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder et try & hire forløb i en spændende og udviklingsorienteret produktionsvirksomhed. Du vil få et alsidigt job, hvor du har mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Desuden kan vi tilbyde grundig sidemandsoplæring, gode kolleger og løn efter kvalifikationer.

 

Din ansøgning:

 

Har du erfaring med ovennævnte, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”reparations- og vedligeholdelsesmedarbejder”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Hans Henrik Skøtt på 70 15 20 11 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Info

Oprettet:
21-01-2019

Job nr.:
4933275

Periode:
Vikariat med henblik på fastansættelse

Ansøgningsfrist:
21-02-2019

Kontakt:
Hans Henrik Skøtt

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login