Salgskoordinator søges for international kunde

Vil du være en del af en større global koncern, og arbejde i et dynamisk miljø?

                                                                                         

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for international kunde en Salgskoordinator til et vikariat på foreløbigt 4 måneder.

 

Jobbet:

 

Du bliver en del af en større global koncern og kommer til at arbejde i en dynamisk afdelilng i Technical Service Support Dairy. Salgskoordinatoren er ansvarlig for ordreafvikling fra ordremodtagelse til fakturering og forsendelse, udarbejdelse af tilbud samt opfølgning. Salgskoordinatoren har daglig kontakt med kunder, salgskontorer og transportører i hele verden. Du får base i Svendborg.

 

Dine opgaver:

 

  • Ordreafvikling
  • Forsendelsesopgaver (EU og oversøisk)
  • Udarbejdelse af tilbud
  • Opfølgning på tilbud, ordrer og forsendelser
  • Fakturering samt behandling af nødvendig dokumentation til forsendelser
  • Kontakt til salgskontorer samt kunder og transportører i hele verden
  • Diverse ad hoc opgaver

 

Vi forventer:

 

Du har en relevant kommerciel eller teknisk baggrund og erfaring med ovennævnte opgaver. Da du er en del af en international koncern, er det vigtigt at du har gode sprogkundskaber, som minimum engelsk og dansk. Du er IT vant og har gerne erfaring med C5 samt MS Office pakken. Det er klart en fordel, hvis du har teknisk flair og erfaring fra en produktionsteknisk virksomhed.   

 

Din person:

 

Du er serviceminded og brænder for at sikre kvalitet og give kunderne den bedste betjening. Du kan lide at have en bred kontaktflade både internt og eksternt og er stærk i kommunikationen. Du er et udpræget ordensmenneske, som arbejder omhyggeligt og struktureret med fokus på detaljen samt har et godt overblik. Det er vigtigt, at du er fleksibel, har gode samarbejdsevner og kan arbejde selvstændigt. Du trives i en travl hverdag med mange forskellige typer af opgaver og ser løsninger frem for begrænsninger.  

 

Vi tilbyder:

 

En spændende og bred stilling med mulighed for forskelligartede opgaver. Du bliver en del af en international virksomhed og et engageret team, der arbejder på tværs af flere lande. Du vil få gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, og du bliver en del af en videns virksomhed, der er kendetegnet ved at have højt til loftet og store ambitioner matchet ad vedvarende gode resultater. Gage efter kvalifikationer.

 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Salgskoordinator” Vores mål er at besætte stillingen snarest. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage. Vikariatet er på ca. 4 mdr. med mulighed for forlængelse.

Info

Oprettet:
22-12-2017

Job nr.:

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
31-01-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login