Salgssupport med erfaring i SAP og ordrebehandling

Spændende vikariat hos Würth Industri Danmark A/S i Kolding.

Würth Industrie Service

 

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for Würth Industri Danmark A/S i Kolding en salgssupport med erfaring i SAP. Der er tale om et vikariat på ca. 3 måneder med opstart hurtigst muligt.

 

Jobbet:

 

Opgaverne vil være support til både internt salg og indkøb, og du vil samarbejde på tværs af begge afdelinger.

 

Opgaver:

 

  • Ordrebehandling i SAP
  • Opfølgning / rykke for restordrer
  • Opfølgning hos leverandører
  • Status på leverancer
  • Div. kommunikation pr. telefon og mail

 

Ordrerne modtages på mail eller via virksomhedens online shop.

 

Vi forventer:

 

Det er et krav, at du har et godt kendskab til systemet SAP, så du på den måde hurtigt kommer ind i opgaver og arbejdsgange. Vi forestiller os, at du har en relevant kommerciel baggrund og erfaring med ordretastning fra en lignende support funktion inden for salg og/eller indkøb. Koncernsproget i Würth Industri Danmark A/S er engelsk, men da du er i daglig kontakt med tyske leverandører, er det klart en fordel, hvis du behersker begge sprog. Udover SAP har du erfaring med Office pakken og generelt flair for IT.

 

Din person:

 

Da du kommer til at arbejde med mange interne og eksterne samarbejdspartnere, er kommunikation, service og hjælpsomhed nøgleord. Du arbejder selvstændigt med drive og gennemslagskraft, og er ikke bange for at gribe telefonen og rykke for leverancer m.m. Du har overblik og arbejder omhyggeligt og struktureret. Du er en positiv person med smil på læben, som kan tale med alle typer af mennesker.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende vikariat på fuld tid i en stor og international koncern, hvor du får en stor berøringsflade og engagerede kolleger både internt og eksternt. I Kolding er miljøet uformelt og præget af samarbejde og godt kollegaskab.

 

Din ansøgning:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Salgssupport”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage. Al henvendelse skal ske til VKAREN.DK.

 

Virksomheden:

 

Würth Industri Danmark A/S er totalleverandør af C-parts og kundetilpassede servicekoncepter. Virksomheden tilbyder markedet mere end 1.4 mio. forskellige produkter inden for befæstelsesmaterialer, værktøjer, personlige værnemidler, slibeartikler samt mange andre C-parts. En stærk platform og et internationalt netværk tilbyder markedet unikke logistikløsninger, målrettet til den industrielle sektor. Virksomheden er en del af Würth Gruppen, der er en familieejet virksomhed med ca. 480 selskaber fordelt i 90 forskellige lande. Würth Industri Danmark A/S har 45 ansatte med base i hhv. Kolding, Køge og Lem.

 

Se mere på www.wuerthindustri.dk

 

Info

Oprettet:
28-11-2017

Job nr.:
4695589

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
15-12-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login