Salgssupport til Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Fast stilling i Taulov.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for Volvo Entreprenørmaskiner A/S i Taulov, en salgssupport til en fast stilling. Du bliver en del af et dedikeret team på 3 engagerede medarbejdere, der varetager virksomhedens supportfunktion. Opstart er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

 

Jobbet:

 

Volvo Entreprenørmaskiner er en 100% Volvo ejet forhandler og en af de førende forhandlere af bl.a. læssemaskiner, dumpere og gravemaskiner. Som salgssupport er du først på telefonen, og din vigtigste opgave er at servicere kunder og interne kolleger. Du får en bred og alsidig stilling med mange administrative opgaver, herunder:

 

  • Udarbejdelse af tilbud og ordrer på maskiner og udstyr
  • Dokumenthåndtering og opfølgning i forbindelse med licitationer
  • Timeregistrering, herunder håndtering af tal fra flere forskellige systemer
  • Udarbejdelse af fakturatekster og håndtering af salgsdokumenter
  • Ad hoc administrative opgaver, f.eks. bestilling af kontorartikler, indscanning af dokumenter og indkøb af varer til kantinen

 

Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har en relevant kommerciel baggrund og erfaring fra en lignende support- eller administrativ funktion. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med teknisk relaterede produkter, gerne fra entreprenørbranchen. Du er superbruger af Office pakken og er generelt stærk til it og vant til at manøvrere i flere systemer og programmer samtidigt. Har du kendskab til Dynamics AX og SharePoint, er dette en fordel. Da du har en bred kontaktflade, er du stærk i kommunikationen på både dansk og engelsk. Du har et højt energiniveau, og det ligger dig naturligt at tage initiativ og ansvar.  

 

Din person:

 

Du er imødekommende og serviceminded og du bevarer altid overblikket. Du er videbegærlig og lærenem og sætter dig hurtigt ind i nye produkter og systemer. Du har en logisk tankegang og er god til at tænke kreativt og ”ud af boksen”. Idet du konstant arbejder parallelt med flere opgaver på samme tid, er du yderst struktureret og detaljeorienteret. Du trives i et uformelt miljø med en humoristisk omgangstone og frihed under ansvar, og som kollega er du kendt for at være positiv, fleksibel og engageret.

 

Vi tilbyder:

 

En spændende og alsidig fuldtidsstilling, hvor ingen dage er ens. Hos Volvo Entreprenørmaskiner A/S bliver du en del af en arbejdsplads, der er kendetegnet ved en åben kultur med højt til loftet og en positiv ånd og godt kollegaskab. Virksomheden har fokus på individualitet og det enkelte menneskes ret og mulighed for at træffe beslutninger og gøre en forskel. Løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring, personaleforening og frugtordning.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Salgssupport Volvo”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marianne Rishede på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage. Vi indkalder løbende til samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Al henvendelse skal ske til VKAREN.DK.

 

Virksomheden:

 

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) har hovedkvarter i Göteborg og produktionsanlæg over hele verden. De mange anlæg rundt omkring i verden producerer et omfattende udvalg af læssemaskiner, gravemaskiner, rammestyrede dumpere, jord- og asfaltvibrationstromler, asfaltudlæggere, kompakt materiel og materialehåndteringsudstyr.

 

Som den danske virksomhed i koncernen er Volvo Entreprenørmaskiner, med hovedkontor i Taulov, en af de førende enheder af forhandlere i Volvo CE-gruppen og virksomheden er med til at sætte nye standarder for hele branchen.

 

Se mere på www.volvoce.com

Info

Oprettet:
20-12-2018

Job nr.:
4921992

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
20-01-2019

Kontakt:
Marianne Rishede

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login