Selvstændig VVS-montør

Er du på udkig efter en spændende hverdag fyldt med alle former for VVS-opgaver?

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger en VVS-montør til fastansættelse for virksomhed i Kerteminde Kommune.

 

Jobbet:

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære udskiftning og installation af gas-, pille- og oliefyr, nybygning og ombygning af køkken, bad, afløb, varme og generelt VVS arbejde. Endvidere kan der forekomme arbejdsopgaver inden for ventilation-, energi- og klimaanlæg.

 

Vi forventer:

 

Du er faglig uddannet og/eller har relevant erfaring inden for VVS. Da der er tale om en fast stilling, hvor du skal køre ud til mange varierende opgaver, er det vigtigt, at du har prøvet kræfter med flere forskellige VVS-områder.

 

Det er en forudsætning, at du har kørekort B, og kan arbejde selvstændigt. Det er afgørende, at du geografisk bor på Fyn.

 

Det vil være en fordel, at du har kendskab til generelt blikarbejde, men dette er ikke et krav.

 

Personlige kompetencer:

 

Som person er du engageret, pligtopfyldende og bidrager med en positiv indstilling. Du har en god teknisk indsigt og forståelse. Vi forventer, at du arbejder selvstændigt, og ikke er bange for de mange udfordringer, hverdagen byder på.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder en fast stilling med gode vilkår, attraktiv løn og egen bil i en lille virksomhed, der arbejder meget alsidigt inden for VVS. Ansættelsen er med opstart hurtigst muligt, hvorfor vi løbende afholder samtaler.

 

Din ansøgning:

 

Passer overstående på dine kvalifikationer, og har det din interesse, så henvend dig venligst til os. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk mrk. ”VVS-montør”. Ved evt. spørgsmål kan henvendelse ske til Annette Carlsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Info

Oprettet:
15-12-2017

Job nr.:
4715791

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
15-01-2018

Kontakt:
Annette Carlsen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login