Selvstændig og serviceminded anlægsgartner

Længerevarende vikariat i Odense.

VKAREN.DK søger for kunde i Odense, en anlægsgartner. Der er tale om et vikariat på ca. 3 måneder med mulighed for forlængelse. Opstart hurtigst muligt.

 

Jobbet:

 

Opgaverne udføres i Odenseområdet, og vil være forefaldende anlægsarbejde primært for boligforeninger, men også på erhvervsgrunde og i private haver. Du skal selvstændigt køre ud og varetage opgaverne, som er:

 

  • Beskæring af træer og hækklipning
  • Ordne forskellige typer belægning
  • Vedligehold af grønne områder
  • Mindre støbearbejde
  • Diverse ad-hoc, gravearbejde, nedbrydning m.m.

 

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 7.00-15.30, fredag kl. 7.00-13.15.

 

Vi forventer:

 

Du er gerne uddannet anlægsgartner, men vigtigst er det, at du har nogle års erfaring med faget. Din baggrund kan være fra bygge- anlæg- eller entreprenørbranchen, offentlig såvel som privat. Du har gode samarbejdsevner og trives med at arbejde tværfagligt med andre håndværkere og samarbejdspartnere. Du er en positiv og omgængelig person, som forstår at yde en god kundeservice.

 

Du er:

 

  • Selvkørende og effektiv
  • Struktureret og god til at planlægge din tid ift. dine opgaver
  • Kvalitetsbevidst og løsningsorienteret
  • Udadvendt og serviceminded

 

Det er vigtigt, at du taler og skriver dansk. Du har kørekort til personbil (B) og erfaring med flere entreprenørmaskiner. Du kan selvstændigt køre ud og håndtere opgaver.  

 

Vi tilbyder:

 

Et længerevarende vikariat, hvor du får en meget selvstændig og alsidig hverdag med frihed under ansvar. Du indgår i et team af engagerede kolleger i et uformelt og professionelt miljø.

 

Din ansøgning:

 

Har ovenstående din interesse, og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, bedes du sende ansøgning og CV til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Anlægsgartner Odense”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maria Hemmingsen på 70152010 alle hverdage i tidsrummet 9.00-16.00. Opstart er hurtigst muligt, så send din ansøgning allerede i dag!

Info

Oprettet:
07-05-2018

Job nr.:
4820140

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
07-06-2018

Kontakt:
Maria Hemmingsen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login