Shipping Assistant

Længerevarende vikariat hos GEA Group, Søborg.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for GEA Group en Shipping Assistent. Du bliver en del af et større globalt team og kommer til at arbejde tværfagligt og organisatorisk, med base i Søborg. Der er tale om et vikariat på ca. 6 mdr. med gode muligheder for fastansættelse efterfølgende.  

 

Jobbet:

 

Som Shipping Assistent har du primært følgende opgaver:

 

  • Holde overblik over ordre og forberede til shipping
  • Forberede forsendelsesdokumenter i samarbejde med salgsteamet
  • Have kontakt til kunder og kurer/shipping firmaer
  • Registrere tilbud og ordrer i Axapta
  • Håndtering af eksport/import dokumentation
  • Fakturering
  • Håndtering af remburser
  • Håndtering af transportskader
  • Ad hoc administrative opgaver

 

Din profil og kompetencer:

 

Vi forestiller os, at du har en relevant kommerciel baggrund og/eller solid erfaring med shipping og forsendelsesdokumentation. Det er klart en fordel, hvis du har erfaring fra en større international virksomhed. Du er stærk til IT, herunder MS Office pakken. Da du blandt andet kommer til at arbejde en del i Axapta, er det klart en fordel med kendskab til dette. Din kontaktflade er international, hvorfor det er vigtigt, at du taler og skriver engelsk og dansk.

 

Da du kommer til at arbejde med mange interne og eksterne samarbejdspartnere, er kommunikation og service nøgleord, ligesom vi forventer, at du har øje for kvaliteten i det, du laver. Som person er du fleksibel og udadvendt, kan lide at samarbejde og har et godt humør. Det er vigtigt, at du er struktureret og analytisk i din tilgang til dine opgaver og evner at have et godt overblik i forhold til arbejdsgange og flowet i diverse processer. 

 

Vi tilbyder:

 

En spændende og bred stilling med mulighed for forskelligartede opgaver, i en stor og international virksomhed. Du bliver en del af et engageret team på tværs af flere lande og får base i Søborg. Du vil få gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, og du bliver en del af en vidensvirksomhed, der er kendetegnet ved at have højt til loftet og store ambitioner matchet af vedvarende gode resultater. Gage efter kvalifikationer samt pension. 

 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og brænder du for at blive en del af GEA, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Shipping Assistent til GEA”. Vi ønsker at ansætte hurtigst muligt, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:


 

GEA er en af verdens førende leverandører af procesteknologi. Vi leverer anlæg og hele proceslinjer til fødevare- og bryggeriindustrien, samt til landbrug og til den farmaceutiske og kemiske industri.

 

GEA har ca. 18.000 ansatte verden over fordelt på mere end 50 lande, og omsatte i 2017 for mere end 4,6 milliarder Euro. GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland. I Danmark er GEA repræsenteret i Søborg, Svendborg, Skanderborg, Slagelse og Ullerslev. I alt er der ca. 1.000 ansatte i GEA Danmark.

 

Den danske salgs- og serviceorganisation har hovedkontor i Skanderborg. Kontoret i Skanderborg projekterer og leverer desuden GEA procesløsninger til fremstilling af flydende produkter. Kontoret i Søborg er hovedsæde for GEA Niro tørringsteknologi.

Info

Oprettet:
18-03-2019

Job nr.:

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
18-04-2019

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login