Administrativ medarbejder til håndværkervirksomhed

Vikariat i Hedehusene.

VKAREN.DK søger for kunde i Hedehusene en administrativ medarbejder. Der er tale om et vikariat med opstart mandag i uge 29. Perioden vil være ca. 2 måneder og det vil ikke være muligt at afholde ferie indtil uge 36.

 

Jobbet:


Virksomheden er et mindre håndværkerfirma, hvor administrationen i øjeblikket varetages af 2 medarbejdere. Du vil få et væld af forskellige opgaver, bl.a.:

 

  • Telefonbetjening af kunder og interne folk
  • Ordrebehandling
  • Fakturering
  • Koordinering af opgaver, der skal udføres af firmaets håndværkere
  • Ad hoc administrative opgaver

 

Stillingen er på 37 timer pr. uge og arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 8.00-16.00, fredag kl. 8.00-15.00.

 

Du får naturligvis en grundig oplæring, da du vil være alene på kontoret i uge 32 og 33.

 

Vi forventer:


Du er kontoruddannet og har erfaring fra en stilling, hvor du har haft en udadvendt funktion og daglig kontakt til mange forskellige typer af mennesker. Du har sans for it, og det er et krav, at du har erfaring med programmet e-conomic samt Office pakken. Du har et stort overblik og gode kommunikationsevner og en høj stresstærskel. Du har flair for tal og gerne erfaring med lettere regnskabsopgaver.


Din person:


Du er udadvendt og møder folk med et smil og er kendt for at være serviceminded og hjælpsom. Din måde at arbejde på er præget af struktur og engagement, og du fungerer bedst i en stilling, hvor du har en bred kontaktflade både internt og eksternt. Du arbejder selvstændigt og koncentreret med fokus på at give alle en imødekommende og venlig behandling. Du trives i en mindre virksomhed, hvor jargonen er fri og humoristisk.


Vi tilbyder:

 

Et vikariat i en spændende virksomhed, hvor du får en alsidig og udadvendt funktion i et uformelt miljø med gode kolleger.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i dette vikariat, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send cv og en kort ansøgning til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk. ”Administration Hedehusene”. Har du evt. spørgsmål, kan du kontakte Karina Christiansen på 70152012 alle hverdage kl. 9.00-16.00. Vi ser frem til at høre fra dig.

Info

Oprettet:
03-07-2018

Job nr.:
4849040

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
15-07-2018

Kontakt:
Karina Christiansen