Chauffør til fastansættelse

Fast stilling hos Kosan Gascenter i Slagelse.

Vi søger for Kosan Gascenter i Slagelse en chauffør til fastansættelse.

 

Tiltrædelse er hurtigst muligt.

 

Kosan Gas A/S er en af Nordens førende leverandører af LPG. I Danmark er man desuden markedsleder af gas i flasker.

 

Jobbet:

 

Du møder ind hos virksomheden i Slagelse og skal distribuere gasflasker på dele af Sjælland. Du læsser og losser og har ansvaret for din egen lastbil.

 

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor arbejdstiden ligger i tidsrummet 05.00-19.00.

 

Du koordinerer selv din dag og rute. Du får ansvar for egne kunder, hvorfor du har flair for koordinering, et smil på læben og et talent for salg.

 

Vi forventer:

 

Du har flere års erfaring som chauffør og er vant til at håndtere farligt gods. Er du stedkendt på Sjælland, vil dette være en fordel. 

 

Det er et krav, at du har følgende:  

 

  • Stort kørekort C
  • EU kvalifikationsbevis
  • Elektronisk førerbevis
  • Truckcertifikat
  • ADR bevis 

 

Hvis du ikke har gyldigt ADR bevis, men er den rette medarbejder for Kosan Gascenter, venter vi gerne på dig, indtil beviset er gennemført.

 

Personlige kvalifikationer:

 

Som person er du mødestabil og kan arbejde selvstændigt. Du er naturligvis udstyret med en god geografisk stedsans. Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag, er du derfor serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere.

 

Du er kvalitetsbevidst og opmærksom, og forstår at passe på både biler, udstyr og gods. Du har en god fysik, da du hos nogle kunder ikke kan læsse af med truck, og derfor må håndtere gasflaskerne manuelt.

 

Vi tilbyder:

 

En selvstændig og varieret arbejdsdag med gode kolleger i et positivt og uformelt miljø. Der vil ske en grundig oplæring.

 

Særdeles attraktiv løn plus pension og sundhedsforsikring.

 

Din ansøgning:

 

Har ovenstående din interesse, og kan du opfylde vores forventninger, så send din ansøgning samt CV allerede i dag til jobsjaelland@vkaren.dk og mærk ansøgningen "Kosan Gascenter". Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Karina Christiansen på tlf. 70152012 alle hverdage mellem 10-15. Vi indkalder løbende til samtale i Roskilde.

 

Info

Oprettet:
25-04-2018

Job nr.:
4814523

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
24-05-2018

Kontakt:
Karina Christiansen