Erfaren rengøringsassistent til Ringsted og Hillerød

Vikariat med opstart hurtigst muligt.

For kunde i Roskilde området søger VKAREN.DK en selvstændig og erfaren rengøringsassistent. Der er tale om et vikariat på ca. 2 uger med opstart hurtigst muligt.

 

Jobbet:

 

Opgaven vil primært være rengøring af kontorer, og der kan være tale om flere forskellige lokationer i løbet af en dag, hvorfor det er vigtigt, at du har kørekort B samt bil til rådighed.

 

Arbejdstiden varierer og kan være både tidligt morgen, eftermiddag og aften.

 

Vi forventer:

 

Du har erfaring med rengøring og kan arbejde selvstændigt. Du arbejder effektivt og i højt tempo, men er på samme tid omhyggelig og grundig.

 

Det er vigtigt, at du taler, læser og forstår dansk på et højt niveau, og at du kan fremvise en straffeattest.

 

Din person:

 

Som person er du omhyggelig og arbejder struktureret. Du kan lide at gøre rent og sætter en ære i at efterlade dine omgivelser, så der aldrig kan sættes en finger på dit arbejde. Du har et positivt og imødekommende væsen, og du trives med selvstændigt arbejde.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i et vikariat som dette, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt. Send en ansøgning og dit cv til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk. ”Rengøringsassistent”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Karina Christiansen på telefon 70 15 20 12 alle hverdage kl. 9.00-16.00.

Info

Oprettet:
16-03-2018

Job nr.:
4797547

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
30-03-2018

Kontakt:
Karina Christiansen