Lagermedarbejder med erfaring inden for truckkørsel

Længere vikariat i Greve.

For vores kunde i Greve søger vi en erfaren lagermedarbejder med tiltrædelse snarest muligt. Der er tale om et vikariat på 3 måneder med mulighed for forlængelse.

 

Kunden er en af Danmarks største grossistvirksomheder og arbejder primært med plastrørsystemer og fittings til entreprenørbranchen.

 

Jobbet:

 

Dine primære opgaver: 

 

  • Truckkørsel
  • Læsse og losse primært lange emner
  • Plukke og pakke
  • Andre forefaldende lageropgaver

 

Du får en arbejdsuge på 37 timer, hvor arbejdstiden ligger mellem kl. 8.00 og 17.00.

 

Vi forventer:

 

Du har en del års erfaring med lagerarbejde. Du har truckcertifikat og er rutineret med at køre med lange ofte uhåndterlige emner. Du har en god fysik, da jobbet også indebærer manuel håndtering af diverse produkter. 

 

Hvis du har erfaring med salg og kundeservice, og derudover erfaring med Navision, er der på sigt mulighed for at udvide arbejdsopgaverne yderligere inden for disse områder.

 

Du taler, læser og skriver dansk og kan fremvise en straffeattest.

 

Vi tilbyder:

 

Et længere vikariat med mulighed for forlængelse i en spændende virksomhed i vækst. Virksomheden prioriterer kompetencer og ansvarlighed i de menneskelige relationer højt.

 

Løn og øvrige vilkår er efter gældende overenskomst.

 

Din ansøgning:

 

Send en ansøgning og cv allerede i dag til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk.: ”Lagermedarbejder Greve”. Har du evt. spørgsmål, kan du kontakte Karina Christiansen på 70 15 20 12 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00. Der vil løbende blive afholdt samtaler i Roskilde.

Info

Oprettet:
23-03-2017

Job nr.:
4449787

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
23-04-2017

Kontakt:
Karina Christiansen