Medarbejder med stort kendskab til Dynamics AX

Administrativ stilling på deltid.

VKAREN.DK søger for kunde i Stubbekøbing en deltids administrativ medarbejder, som kan træde til med det samme. Du bliver en del af en spændende produktionsvirksomhed, hvor du skal støtte op om lagerstyringsfunktionen og andre ad hoc opgaver.

 

Arbejdstiden er ca. 15-20 timer fordelt mellem mandag og fredag, primært om formiddagen. Der vil være mulighed for en 4 dages arbejdsuge.

 

Der er tale om et vikariat med mulighed for fastansættelse for den rette.

 

Opgaver:

 

De primære arbejdsopgaver:

 

  • Ajourføre lager i forhold nye leveringstider
  • Udarbejde ordrebekræftelser og følgesedler
  • Opdatere produktionspapirer
  • Håndtere flytteordrer og udarbejde labels
  • Øvrige ad hoc opgaver

 

Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har et par års erfaring inden for administration. Vi forventer, at du har erfaring med Axapta, Dynamics AX. Du er vant til at arbejde i et mindre team og tage ansvar for dine opgaver.

 

Din person:

 

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du arbejder selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Du bliver en del af et mindre team, hvor der er stor faglig passion og fokus på kvalitet og gensidig respekt.    

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende vikariat i en produktionsvirksomhed, som er kendt for at levere høj faglig kvalitet til sine kunder.

 

Løn efter aftale.

 

Din ansøgning:

 

Vores mål er at besætte stillingen snarest, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Send en ansøgning og cv til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk. ”AX”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Karina Christiansen på tlf. 70 15 20 12 alle hverdage mellem 10.00-15.00.

Info

Oprettet:
09-10-2017

Job nr.:
4607039

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
09-11-2017

Kontakt:
Karina Christiansen