Medarbejder med stort kendskab til Dynamics AX

Administrationsmedarbejder til vikariat i Stubbekøbing.

Vi søger for kunde i Stubbekøbing en fuldtids administrationsmedarbejder, som kan træde til med det samme. Du bliver en del af en spændende produktionsvirksomhed, hvor du skal støtte op om regnskabsfunktionen og andre ad hoc opgaver.

 

Der er tale om et vikariat på ca. 6 uger.

 

Opgaver:

 

De primære arbejdsopgaver:

 

  • Bogføring og fakturering
  • Godkende lønkort og videresende dem til lønbogholderiet
  • Ajourføre lager i forhold nye leveringstider
  • Udarbejde ordrebekræftelser og følgesedler
  • Opdatere produktionspapirer
  • Håndtere flytteordrer og udarbejde labels
  • Øvrige ad hoc opgaver

 

Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har et par års erfaring inden for regnskab/administration. Vi forventer, at du har erfaring med Axapta og stort kendskab til Dynamics AX.

 

Din person:

 

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du arbejder selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende vikariat i en produktionsvirksomhed, som er kendt for at levere høj faglig kvalitet til deres kunder. Du bliver en del af et mindre team, hvor der er stor faglig passion og fokus på kvalitet og gensidig respekt.    

 

Løn efter aftale.

 

Din ansøgning:

 

Vores mål er at besætte stillingen snarest, hvorfor vi opfordrer dig til at søge allerede i dag. Send en ansøgning og cv til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk. ”Dynamics AX”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Karina Christiansen på tlf. 70 15 20 12 alle hverdage.

Info

Oprettet:
11-01-2017

Job nr.:
4377640

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
18-01-2017

Kontakt:
Karina Christiansen