Medarbejder til tasteopgaver i GS1Trade Sync

Vikariat på ca. 1 måned.

VKAREN.DK søger for kunde i Stege, en administrativ medarbejder til tasteopgaver i systemet GS1Trade Sync. Vikariatet estimeres til ca. 1 måned afhængig af opgavernes omfang. Opstart er hurtigst muligt. Virksomheden holder ferielukket i ugerne 29+30+31.

 

Jobbet:

 

Virksomheden er en produktionsvirksomhed inden for fødevareindustrien med hovedsæde i Stege samt en mindre afdeling i Albertslund.

 

Din primære opgave vil være indtastning og opdatering af ca. 500 varenumre, som skal valideres. Informationerne hentes i systemet Navision og føres over i systemet GS1Trade Sync. Det er vigtigt, at alle data indtastes korrekt, og at du arbejder koncentreret med sans for detaljen.

 

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor mødetiden som udgangspunkt er kl. 8.00-16.00, men virksomheden er fleksibel. Arbejdssted kan være både Stege og Albertslund.
 
Vi forventer:

 

  • Det er et krav, at du har kendskab til GS1Trade Sync, evt. fra fødevareindustrien
  • Du har kendskab til Navision
  • Du er omhyggelig og lærenem
  • Du taler, læser og skriver flydende dansk

 

Ansøgere uden kendskab til GS1Trade Sync vil ikke komme i betragtning til stillingen.

 

Din profil:

 

Du er gerne kontoruddannet og har erfaring fra en administrativ stilling. Du er en mødestabil, positiv og selvstændig person, som trives med rutineopgaver, som du motiveres af at løse til perfektion. Du er detaljeorienteret og kan lide at fordybe dig i dine opgaver.

 

Vi tilbyder:

 

Et vikariat i administrationen i en spændende produktionsvirksomhed med et uformelt miljø og ordnede forhold.

 

Din ansøgning:

 

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os hurtigst muligt. Send en ansøgning og cv til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk.: ”Adm. medarbejder”. Ved evt. spørgsmål kan du kontakte Christina Larssen på 70 15 20 12 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00.

 

Info

Oprettet:
12-06-2018

Job nr.:
4839165

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
01-07-2018

Kontakt:
Christina Larssen