Medarbejder til tekst- og billedbehandling

Vi søger en medarbejder med erfaring i InDesign til virksomhed i Fredensborg.

Vikariatet er med opstart hurtigst muligt og ca. 3-4 uger frem med mulighed for forlængelse.

 

Jobbet:

 

Du bliver en del af en mindre virksomhed, hvor du skal varetage diverse opgaver inden for layout af brochurer. Virksomheden udarbejder selv alle brochurer med de sprogversioner, de har brug for (ca. 10 - 12 sprog) – disse bliver oversat ude af huset.

 

Man arbejder i InDesign, hvorfor du skal kunne arbejde selvstændigt i dette program.

 

Derudover er der en del billedbehandling, hvor man gennemgår billederne, koder dem korrekt som databasen foreskriver, og lægger dem i den korrekte folder.

 

Virksomheden printer selv brochurerne i eget hus.

 

Vi forventer:

 

Du har erfaring fra en lignende stilling og en relevant baggrund. Du er stærk på IT, og det er et krav, at du kan bruge InDesign, Som person er du udadvendt, opsøgende og god til at kommunikere. Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst og evner mange forskelligartede opgaver, samtidig med at du er god til at holde fokus og have flere bolde i luften. 

 

Vi tilbyder:  

 

Du bliver en del af et professionelt og målrettet team med et godt samarbejde. Du får gode muligheder for at præge din stilling og udvikle dig fagligt og personligt.

 

Vikariatets varighed er ca. 3-4 uger. Løn efter kvalifikationer.

 

Din ansøgning:  

 

Kan du se dig selv i dette vikariat, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send en ansøgning og cv til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk. ”InDesign”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Karina Christiansen på 70 15 20 10 alle hverdage. Samtaler vil blive afholdt løbende i Roskilde, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. 

Info

Oprettet:
12-05-2016

Job nr.:
4194315

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
31-05-2016

Kontakt:
Karina Christiansen